1–16 termék, összesen 166 db

-55%

Mennyezeti lámpák

FireFly Mennyezeti LED Csillár

48.071 Ft168.580 Ft ÁFA-t tartalmazza
-39%
11.436 Ft21.632 Ft ÁFA-t tartalmazza
-54%
102.417 Ft180.177 Ft ÁFA-t tartalmazza
-30%
27.757 Ft156.965 Ft ÁFA-t tartalmazza
-80%
12.888 Ft ÁFA-t tartalmazza
-60%

Mennyezeti lámpák

3 gyűrűs modern LED csillár

45.780 Ft132.893 Ft ÁFA-t tartalmazza
-53%
39.782 Ft91.996 Ft ÁFA-t tartalmazza
-38%
66.569 Ft115.029 Ft ÁFA-t tartalmazza
-68%
52.036 Ft101.646 Ft ÁFA-t tartalmazza
-72%
47.614 Ft81.388 Ft ÁFA-t tartalmazza
-49%
29.163 Ft175.559 Ft ÁFA-t tartalmazza
-30%
102.555 Ft278.350 Ft ÁFA-t tartalmazza
-28%

Mennyezeti lámpák

Modern Mennyezeti Lámpa

33.893 Ft ÁFA-t tartalmazza
-30%
8.811 Ft26.913 Ft ÁFA-t tartalmazza
-28%
64.345 Ft98.684 Ft ÁFA-t tartalmazza
-50%

Mennyezeti lámpák

Egyedi Modern Mennyezeti Lámpa

53.186 Ft151.593 Ft ÁFA-t tartalmazza

A mennyezeti lámpa világa

A led lámpákat bátran használhatjuk ízléses dekorációként is a szobánkban, mindamellett hogy gondosan ügyfelünk rá, hogy funkcionalitásában is a segítségünkre legyen. A világítás általában a led segítségével a leginkább környezetbarát és energiatakarékos megoldás. Az általunk kínált ledes lámpák mindegyike energiatakarékos, LED-es technológiával készült az energiatakarékosság jegyében. Stílusukban találkozhatunk klasszikus és modern darabokkal is, hogy kivétel nélkül mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. A mennyezeti lámpa egy tipikusan olyan világítástechnikai megoldás, amelyet gondosan kell kiválasztanunk. Miért? Mert a szoba fókuszpontjára helyezve teljesen megváltoztathatja a dekoráció jellegét. Segítségével egy unalmas és szürke helyiségből is lenyűgöző és csodálatos megjelenásű szoba születhet. A led mennyezeti lámpa sajátossága hogy lényegesen kevesebb energiát igényel, mint társai. Mi pontosan ezért részesítettük előnyben ennek a technológiának a használatát. Mennyezeti lámpa kínálatunkban találkozhatsz a modern stílustól kezdve egészen az időtlen klasszikusok világával is. Vannak olyan csillárjaink, melyek a futurisztikus designt hivatottak megtestesíteni. Ezzel a stílussal még bizonyára nem találkoztatok, de érdemes szemügyre venni, hiszen ez lesz a jövő.

Hol használjam?

Nem csak otthonra kínálunk páratlan minőségű mennyezeti lámpa alternatívákat. Kínálatunkban számos olyan darab is szerepel, amely kiváló választás lehet éttermek, szállodák és egyéb vendéglátóipari egységek megvilágítására. Különösen az egyedi formatervezés és a hosszantartó élettartam miatt tudjuk ezeket a termékeket teljes szívünkből ajánlani. Ha nálunk vásárolsz, biztos lehetsz benne hogy igazán egyedivé teheted a dekorációt.Vendégeid örömmel fognak gyönyörködni a tökéletes és újszerű mennyezeti csillár okozta hihetetlen hangulaton. Konkurenciád irigykedve tekint majd rád, amiért ennyire kreatívan válogattad össze a világítás eszközeit. Természetesen azoknak is kiváló választás a nálunk vásárolt termék, akik otthonunkat szeretnék sokkal mutatósabbá tenni. Ingyenes kiszállítással és 100% garanciával tudsz válogatni a jobbnál jobb lámpáink között. Termékpalettánk folyamatosan bővül, ezért érdemes időről időre ellátogatni hozzánk. Biztosan fogunk tudni újat mutatni nektek. Egyik rendkívül népszerű és közkedvelt világítás megoldásunk a geometriai alakzatú csillár, mely vevőink egyik abszolút kedvencévé vált az utóbbi időkben. Azt mi is beismerjük, hogy tényleg egy igazán különleges és egyedi megjelenésű termékről van szó, amely magára fogja vonzani a vendégeid tekintetét, méghozzá maximálisan. A LED technológiának köszönhetően itt is garantált a hosszú élettartam és hibamentes működés. Akár távirányítóval, akár távirányító nélkül is elérhető ez a nem mindennapi csillár, amely beragyogja majd az otthondat.

Miért mi?

Azt, hogy hová fogod tenni a lámpát , rajtad áll. Viszont az, hogy biztonságos, technológiailag fejlett darabokat biztosítsunk számodra, már mindenképpen a mi feladatunk. Tekints körbe nálunk és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. Úgy válogattuk össze termékpalettánkat, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéletes darab. Modern és klasszikus stílusban is találni fogsz megfelelő lámpát magadnak nálunk. Természetesen ha bármilyen kérdésed merülne fel, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat. Bátran fognak rendelkezésedre állni és értékes lakberendezési tanácsokkal is ellátnak majd, ha arra lenne szükség. A mennyezeti led lámpa könnyen az otthonod dekorációjának ékköve lehet a megfelelő pozícionálás mellett. Amire szintén komoly gondot fordítunk a lámpák megfelelő hitelesítése. Nem tárgyalunk olyan beszállítókkal, akik nem tudják a tökéletes biztonságot garantálni az elektronikai termékekre. Tehát bátran válogathatsz kínálatunkból, nincs mitől tartanod. A termékeink nagy részénél még a világítás színének megváltoztatására is van lehetőséget. Távirányítóval vagy anélkül, de ezt minden esetben feltüntetjük a termék oldalunkon. Szeretnél a lakberendezés innovátorává válni? Tökéletes, kellemes nyugtató fényű világítás után kutatsz, amely egy kicsit eltér az átlagtól és merészebb vonalaival igazán különleges dekor tárgy is lesz egyben? Ne habozz, vesd bele magad a kínálatunkba. Te is könnyen a dekoráció királyává válhatsz a segítségünkkel. Páratlan termékek akár 5 éves garanciával, hogy biztosan ne kelljen tartanod attól, hogy meghibásodik.

Változtatható Színhőmérséklet

Minden mennyezeti lámpánk színhőmérséklete távirányítóval könnyedén változtatható hideg fehér és meleg fehér között. Gondolj csak bele, milyen kényelmes lehet a kanapén ülve egyetlen gombnyomással megváltoztatni a lámpa színhőmérsékletét, hogy mindig a számodra legtökéletesebb fénnyel világítson. De mit is takar pontosan a lámpa színhőméséklete. Tulajdonképpen a fény árnyalatát jelenti és azt, hogy miként érzékenyeljük azt a látásunkkal. A könnyű mérhetőség kedvéért Kelvin a színhőmérséklet mértékegysége. A meleg hangulatfénynek tökéletes megoldás, a hideg fehér pedig inkább munka közben lehet a segítségedre. Minden árnyalatnak meg vannak a maga előnyei. Szerencsére nálunk nem kell választanod a kettő között, semmilyen kompromisszum kötésre nincsen szükség. Olyanra állítod be a lámpád színhőmérsékletét, amilyenre csak szeretnéd.

Energiatakarékos LED technológia

Miért is választják örömmel az emberek a led lámpákat? Azért, mert ugyanakkora teljesítmény felhasználás mellett, lényegesen erőteljesebb fény kibocsájtására képesek. Ennek köszönhetően még mindig messze az egyik leginkább energiatakarékos megoldás a LED a világítás piacán. Az SMD led technológiának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a pénztárcádat is kímélni fogja a nálunk vásárolt mennyezeti csillár. Ahhoz, hogy tökéletesen szemléltetni tudjuk a különbséget, képzeljünk csak el egy hagyományos izzót. Alapvetően a legtöbb ilyen izzó 25W felhasználásával mindössze 220lumen fényerősség kibocsájtására képes. Ha ugyanezt a teljesítményt egy LED lámpával számoljuk, az eredmény máris 2250 Lumen értéket jelent. Ebből máris könnyen láthatod, hogy a led klasszikusokkal környezet és energia barátabb világítási alternatívát kínál. Arról nem is beszélve, hogy ledek fénykibocsájtó és energia felhasználó tulajdonságai évről évre folyamatosan fejlődnek, ezáltal egyre jobb és egyre hatékonyabb lámpákkal találkozhatsz a piacon. A led egyértelműen győzedelmeskedik a hagyományos izzók felett. Ahhoz, hogy jobban megértsd pontosan hány watt, mekkora fény kibocsájtását teszi lehetővé, nagy segítségedre lesz az alábbi táblázat:
Fényáram 220 lm 400 lm 700 lm 900 lm 1300 lm
Hagyományos izzó 25W 40W 60W 75W 100W
Halogén 18W 28W 42W 53W 70W
Kompakt fényforrás 6W 9W 12W 15W 20W
Led 4W 6W 8W 10W 15W

A Led lámpák további előnyei:

  • Szemben a hagyományos izzóval a led alacsony működési hőmérsékleten funkcionál, ezáltal lényegesen biztonságosabb is.
  • Pont a fenti okból kifolyólag klasszisokkal hosszabb élettartamú, mint a hagyományos izzók
  • Sem a rázkódásra, sem pedig a ki és be kapcsolásra nem érzékeny
  • Az energia felhasználása 1000%-al hatékonyabb a hagyományos világítással szemben.
Tehát büszkén kijelenthetjük, hogy mindenképpen érdemes nálunk megvásárolnod az új lámpádat, hiszen nem csak a pénztárcádat fogja kímélni, de lényegesen hatékonyabb energiafelhasználást tesz lehetővé.

Egyedi formák, egyedi megjelenés

A mennyezeti lámpák kiválasztásánál nagy gondot fordítunk arra, hogy csak és kizárólag minőségi termékeket kínáljunk, de ennél is fontosabb szempont volt, hogy szemben a megszokott és unalmas formákkal, végre egyedi lámpákat kínáljunk. Szerencsére ezt prémium beszállítóink segítségével sikeresen megvalósítottuk. Mára már garantáltan találhatsz lámpát nálunk legyen szó, loft, skandináv vagy éppen modern stílusú otthonról. Korábban csak a már jól felismerhető téglalap vagy éppen ovális alakú mennyezeti lámpákkal találkozhattál a piacon. Mi elhoztuk az igazán különleges megjelenésű fényforrásokat, melyekkel megreformáljuk a világítás élményét. Abban biztos lehetsz, hogy könnyedén találsz majd az otthonod számára tökéletesen megfelelő lámpát nálunk. Válj te is a világítás reformátorává a segítségünkkel és alkoss igazán hangulatos életteret az otthonodban.

Nem csak lakossági felhasználásra kiváló alternatíva

A led kétségtelenül a cégek számára is nagyon jó lehetőség, ha szeretnél egy egyedi és energiatakarékos megoldást használni világításként. Minden iroda esetében fontos, hogy jó első benyomást tegyen, hiszen a későbbiekben ez alapján fogják megítélni. A nálunk vásárolható led lámpák tökéletesen ellátják ezt a feladatot, hiszen garantáltan leveszik még a legigényesebb üzleti partnereidet is a lábukról. Különleges vonalvezetésüknek és prémium anyaghasználatuknak köszönhetően garantáltan jó benyomást tehetsz már a találkozás első alkalmával. Természetesen mennyiségi kedvezményt is tudunk adni, ezért bátran felveheted a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik örömmel állnak majd rendelkezésedre. Legyen a te irodád a legkülönlegesebb a világon! Az alapanyagot mi szolgáltatjuk hozzá, a többi pedig már a kreatvititásodra van bízva. A lámpák között találkozhatsz rendkívül modern, robosztus darabokkal is, amelyek gyönyörű csillárként emelhetik magasba a nappalid vagy a hálószobád dekorációját. Azonban gyakorlatilag az otthonod minden helyiségébe tudunk remek megoldásokat kínálni. Vesd bele magad a világítás dzsungelébe a Decorstar közreműködésével. Lámpa A-tól Z-ig. Ha bármi kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal.
Mi is sütizünk! A weboldalunk Cookie-kat, úgynevezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat, hogy megismerd, hogyan kezeljük adataidat!