Showing all 13 results

Filter Products Showing all 13 results
Keresés ár szerint
Price Range
-74%
57.605 Ft 14.977 Ft
-35%
-35%
15.723 Ft 10.216 Ft
-30%
28.125 Ft 19.687 Ft
-33%
74.716 Ft 50.062 Ft
-27%
49.726 Ft 36.298 Ft
-25%
21.432 Ft 16.072 Ft
-30%
27.820 Ft 19.477 Ft
-20%
-30%
29.649 Ft 20.755 Ft
-42%

Kültéri Lámpa

Kültéri LED lámpa

25.837 Ft 14.987 Ft
-25%
11.582 Ft 8.685 Ft

A kültéri lámpa missziója

A kültéri világítás segítségével meseszéppé tudjuk varázsolni a kertet. Ahhoz, hogy a kert kellemes és barátságos hangulatú legyen, a világítását éppen olyan gondossággal kell kialakítani, mint a belső terekét. Sokan elhanyagolják a kültéri világítás jelentőségét, pedig érdemes nagy gondot fordítanunk rá. Nem csak a dekorációs jellege miatt, hanem azért is, mert a jól megvilágított kert hétköznapjainkat is megkönnyítheti. Gondoljunk csak azokra az alkalmakra amikor a kerti kapu kinyitásán mukálkodva próbáljuk megtalálni a kulcslyukat a sötétben. Nem is beszélve azokról az alkalmakról, amikor az ember illuminált állapotban igyekszik közröhely tárgyává válva a korábban említett műveletet megismételni. A kocsi beállást is nagyban megkönnyítheti egy megfelelően megvilágított behajtó vagy garázs előtti beálló. Kültéri lámpáinkat úgy válogattuk össze, hogy ellenálljanak a környezet viszontagságainak, ugyanakkor megőrizzék a stílusos és modern megjelenésüket. Az energiatakarékosság is nagyon fontos szempont, ezért a kültéri világításban is kizárólag LED technológiás termékeket értékesítünk.

Világítás a Decorstarnál

Az ember már ősidők óta törekszik rá, hogy a környezetét egyre igényesebben alakítsa ki. A kültéri LED világítás nagyban hozzájárul, hogy a házon kívüli területet is ízlésesen tudjuk megvilágítani és elkápráztassuk a hozzánk érkező vendégeket vagy az utcáról betekintő idegeneket is. Segítségünkkel te is magadra vonzod majd az emberek tekintetét a gyönyörű és modern kültéri világítás segítségével. A kültéri lámpa szerepe tehát megkérdőjelezhetetlenül fontos, de hol is kezdjük el és hogy találjuk meg a tökéletesen megfelelő darabot? Palettánkon igyekeztünk a legkorszerűbb és legjobb minőségű világítástechnikai eszközöket összeválogatni, hogy tökéletes eredményt tudj elérni. Ezek a kültéri lámpa fajták nem csak mutatósak, de funkcióikban is tudnak majd újat mutatni neked.  A költséghatékonyság rendkívül fontos tényező, ezért lámpáink nagy része már napenergiát használ a működéshez. Nem kell semmilyen kábel összekötéssel foglalkoznod, hiszen könnyen és gyorsan telepíthető megoldásokat kínálunk, melyek nem okoznak komoly fogyasztás növekedést sem. Segítségünkkel végre kezedbe veheted az irányítást a kültéri világítás felett. kültéri lámpa, led lámpa, kültéri led lámpa, fali lámpa A kerted meseszépen fog ragyogni az otthonodban és nem kell majd komoly villanyszámla miatt aggódnod. Termékeink között olyan darabokat válogattunk össze, amelyek a letisztult és modern stílust képviselik. Mindazonáltal a klasszikus stílusok kedvelői is meg fogják találni a hozzájuk passzoló darabot. Lépcső, medence, kert és gyakorlatilag minden olyan kültéri elem megvilágítására tökéletesen alkalmasak, amelyeket szeretnél a figyelem középpontjában elhelyezni. Légy te is a kültéri világítás sztárja a Decorstar segítségével! Természetesen a kültérre szánt termékeink vízállóak és erősített burkolattal készülnek, hogy ellenállóak legyen a külső környezeti hatásoknak. Nem kell attól félned, hogy az első nagyobb vihar komoly károkat okozhat az újonnan vásárolt kültéri lámpa megjelenésében.

Ajánlatunk

A megszokott kültéri spot lámpa lehetősein túl, fellelhető a kínálatunkban kiváló minőségű LED reflektor is, amelyet főleg a garázs megvilágítására érdemes használni. Mindazonáltal minden olyan kertrészt kiválóan megvilágít, amelyet szeretnél előtérbe helyezni. Komoly előnye, hogy vízálló és napelemmel tölti magát. Tehát nem csak rendkívül ellenálló, de költséghatékony megoldás is, hiszen nem fog óriási villanyszámlát generálni neked. Mindezek mellett érdemes komoly figyelmet szentelni a 360 fokos világítási lefedettséget biztosító modern és energiahatékony kültéri led lámpa kínálatunkban is. Ezek biztosan elegendő fényforrást fognak biztosítani a közlekedéshez és vendégeid gyönyörködve fogják csodálni ezt a csodálatos világítási megoldást. Nem kell attól tartanod, hogy ha nem tetszik a termék rajtad fog maradni, hiszen 30 napon belül bármikor visszaküldheted nekünk. Ez a Decorstar:) 100% garancia és ingyenes kiszállítás minden termékre. Amennyiben kérdésed merülne fel, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik boldogan állnak majd rendelkezésedre. Együtt vagyunk veled minden lépésnél, hogy megtaláld a tökéletes kültéri lámpa alternatívát, mellyel elvarázsolhatod az otthonodat. Lépj be a kültéri világítás világába velünk! Legyen szó a lépcső, a garázs vagy a kapu megvilágításáról, nálunk biztosan megtalálod a legmegfelelőbb darabot. Kültéri világításaink mindegyike vízálló és remek alkalmazkodó hatásának köszönhetően időtálló is.