1–16 termék, összesen 22 db

Filter Products Showing 1 - 16 of 22 results
Keresés ár szerint
Price Range
-35%
8.608 Ft19.758 Ft ÁFA-t tartalmazza
-30%
14.967 Ft ÁFA-t tartalmazza
-40%
5.429 Ft5.559 Ft ÁFA-t tartalmazza
-53%
6.424 Ft10.836 Ft ÁFA-t tartalmazza
-34%
11.117 Ft ÁFA-t tartalmazza
-29%
9.971 Ft ÁFA-t tartalmazza
-50%
9.127 Ft15.075 Ft ÁFA-t tartalmazza
19.455 Ft ÁFA-t tartalmazza
-40%
7.419 Ft13.529 Ft ÁFA-t tartalmazza
-40%
8.000 Ft ÁFA-t tartalmazza
-15%
14.513 Ft ÁFA-t tartalmazza
-48%

Éjszakai fény

Állatos LED éjjelifény

6.478 Ft14.048 Ft ÁFA-t tartalmazza
-30%
6.662 Ft ÁFA-t tartalmazza
-28%
8.000 Ft ÁFA-t tartalmazza
-36%
8.000 Ft ÁFA-t tartalmazza
-32%
6.294 Ft ÁFA-t tartalmazza

Éjjeli lámpa - Fény a sötétségben

Az éjszakai világítás nem csak abban segít, hogy könnyen eligazodjunk a házban este is, anélkül, hogy felkapcsolnánk a villanyt. Könnyen teremthetünk vele romantikus vagy éppen nyugtató hangulatot. Éjszakai világítás, ahol ismételten nagy gondot fordítottunk az energiatakarékosságra, ezért egytől egyig LED technológiás lámpákat tudsz nálunk választani. A gyerekszobába is kínálunk páratlan minőségű éjjelilámpákat és a közlekedőbe is. Egytől egyig hosszú élettartamú és energiatahatékony alternatívákat kínálunk neked. Az éjjeli lámpa hozzásegít, hogy könnyebben tájékozódj a sötétben és megtaláld, amit keresel. Természetesen anélkül, hogy közben a zavaró, erős fényű mennyezeti lámpát fel kellene kapcsolnod. A gyerekek számára is sokkal szimpatikusabb, mint a teljes sötétség, hiszen mi is emlékszünk még gyerekkorunkban mennyire szerettük az éjjeli lámpa fényét. A lépcső megfelelő megvilágítása is okozhat problémát, hiszen nem szeretnénk azért felkapcsolni a nagy lámpát, hogy lesétáljunk este a mellékhelyiségbe vagy a konyhába. Ilyen esetekben állnak rendelkezésünkre a kiváló minőségű és kellemes fényű Led spot lámpák. Mindezek mellett még mozgásérzékelőt is szereltünk az éjjeli lámpa termékpalettánk jelentős részébe, hogy a felkapcsolással se kelljen bajlódnod. Minden automatizált és minden tökéletesen működik. Az éjjeli világítás jelentőségét nem szabad alábecsülnünk, hiszen számos kényelmetlen szituációtól megkímél minket.

Mire kínál megoldást?

Ismered te is a jelenséget, amikor este kisétálsz a mellékhelyiségbe és amíg az összes lámpát felkapcsolod úton odafelé és elvégzed a dolgodat, már ki is ment az álom a szemedből? Érthető, hogy mindenkivel előfordult már, de csak akkor, ha nincs egy remek éjjeli lámpa az otthonodban. Ha tudatosan vásárolsz és igyekszel minden helyiségre gondot fordítani, lenyűgöző eredményt érhetsz el. Segítségünkkel az egész házat jól láthatóvá tudod tenni éjjel is, ugyanakkor nem kell félned a magas rezsi számlától. Nem meglepő, hiszen minden termékünk LED technológiával készült, tehát töredékét fogja fogyasztani, mint a hagyományos éjjeli lámpa. Ráadásul még a WC ülőkére is kínálunk kiváló minőségű éjjeli világítást, hogy biztosan ne célozz mellé este sem:) éjjeli lámpa, led lámpa, led világítás Bizonyos esetekben jobb, ha összekötjük a praktikusságot is az adott termék funkciójával. Pontosan ezért fejlesztettük ki az egyik legkreatívabb termékünket, az USB töltőt.  Ez a remek kis éjjeli lámpa USB csatlakozókkal is rendelkezik, mindamellett, hogy lágy fényével bearanyozza az éjszakákat. Jól láthatóvá teszi a körülötte lévő tárgyakat és a telefonodat is töltheted vele. Mit szólsz ehhez a remek termékhez? Szívesen hazavinnéd? Most megteheted, ráadásul teljesen ingyenes kiszállítással. Amennyiben mégsem lennél elégedett, természetesen 30 napon belül még bármikor visszaküldheted.

Éjjeli lámpa És A Gyerekek

Természetesen mi is tudjuk, hogy a gyerekek számára fokozottan fontos az éjjelifény. Ezért számos olyan alternatívát kínálunk a gyerekszoba éjjeli megvilágítására, amelyek energiatakarékosságukról és gyönyörű megjelenésükről ismerhetőek fel. A már jól megszokott és kedvelt mesefigurákról, unikornisokról készült gyönyörű lámpa, melyet imádni fognak a gyerekek. Ők nyugodtan elalszanak biztonságban érezve magukat, neked pedig nem kell a magas villanyszámla miatt aggódnod soha, hiszen tudod: A nálunk kapható lámpák mindegyike energiatakarékos. Mi ügyelünk rá, hogy ne csak stílusos és mutatós, de praktikus és energiahatékony éjjeli lámpa kerüljön be az otthonodban, amennyiben tőlünk vásárolsz. Ha szeretnéd a medence környékét vagy a kertet, akár a gyerekszobát hangulatossá tenni, jó helyen jársz, mert nálunk mindenre van megoldás. Érdekes és kreatív darabokkal fogsz találkozni, amelyek mindamellett, hogy ellátják alapvető funkciójukat, kellemes hangulatot is teremtenek. A lépcsők és közeledők számára is tudunk optimális megoldást kínálni a termékeink között. Minden termékünk hitelesítéssel is rendelkezik, ezért nem kell tartonod tőle, hogy nem megfelelő minőségben érkezik meg hozzád. Bátran válogass éjjeli lámpa kínálatunkból, biztosan nem fog csalódás érni. A legkülönbözőbb színben és típusban találhatsz nálunk stílusos és tetszetős éjszakai világítást.Természetesen az itt lévő termékeink mindegyikére igaz az ingyenes kiszállítás is. Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítségedre siető ügyfélszolgálatunkat, akik hasznos tanácsokkal fognak ellátni, hogy a tökéletes lámpát válaszd ki. Légy te is a dekoráció sztárja!