Showing 1–16 of 21 results

Filter Products Showing 1 - 16 of 21 results
Keresés ár szerint
Price Range
-5%
22.162 Ft 21.054 Ft
-20%
23.373 Ft 18.699 Ft
-40%
58.508 Ft 35.105 Ft
-25%
40.150 Ft 30.114 Ft
-15%
26.587 Ft34.359 Ft
-10%
27.068 Ft 24.362 Ft
-25%
18.969 Ft 14.223 Ft
-43%

Asztali lámpák

Modern asztali LED lámpa

34.088 Ft 19.432 Ft
-40%
28.569 Ft 17.140 Ft
-19%

Asztali lámpák

LED lámpa Minion

10.599 Ft 8.584 Ft
-50%
33.673 Ft 16.837 Ft
Elfogyott

Hol használjuk?

Amennyiben az asztali lámpák funkcionalitásáról beszélünk, akkor elsődlegesen irányított fény biztosítására gondolunk, amely helyi fényforrásként elengedhetetlen az irodánk vagy lakásunk szobájának valamely pontján végzett tevékenységhez. Az asztali lámpák – a helyi fényforrás biztosítása mellett – ugyanakkor különleges és kellemes atmoszférát, ragyogóbb hangulatot biztosíthatnak helyiségeinkben, amellyel befolyásolhatjuk érzelmeinket, hangulatunkat. Munkához is elengedhetetlenül fontos egy kiváló asztali lámpa alkalmazása a helyiségben. Mindemellett remekül alkalmazható, ha szeretnénk az adott helyiséget stílusosan és gazdaságosan megvilágítani a mennyezeti csillár helyett egy kisebb, de hangulatos fényforrással.Sokan ezért preferálják kifejezetten az asztali lámpa használatát, hogy átjárókban, közlekedőkben teremtsenek izgalmas és meghidt hangulatot a segítségével. Természetesen az asztali lámpa nyugodt szívvel használható a hálószobában is az éjjeliszekrényünk vagy komódunk dekor világát gazdagítva. Nem kérdés, hogy az is rendkívül fontos, hogy az adott lámpa, mely világításunk funkcionalitásáért felel, dekorációs elemként is megjelenjen otthonunkban és elvarázsolja a helyiséget. Asztali lámpát kiválóan alkamazhatunk az ebédlőben is, ahol stílusosan meg tudjuk világítani a helyiséget az ünnepi alkalmak és a közös étkezések során. Tehát összességében elmondható, hogy otthonunk szinte bármely szegletében kiválóan megállja a helyét ez a remek dekorációs megoldás. Kedvenc könyvünk elolvasásához is elengedhetetlen társ.

Asztali lámpa a Decorstarnál

Kínálatunkban kreatív megjelenésű és funkciókban gazdag lámpákat láthatsz, melyeket gondosan válogattunk össze neked. Mi volt a fő szempont? Elsősorban kerestük az igazán kreatív megjelenésű fali lámpákat. Ezeket belül is a különleges funkcionalitás és a többféle felhasználhatóság volt az elsődleges fontosságú. A modern és letisztult stílusvilág mellett, helyet kaptak a klasszikus darabok is. Szerettünk volna arra törekedni, hogy minden otthon dekoráció során tökéletesen megállja helyét. A gyerekek számára is tudunk megoldást kínálni a népszerű és közkedvelt figurákra hasonlító asztali lámpa segítségével. Mindemellett a modern és skandináv stílusokhoz is tudunk tökéletesen illeszkedő megoldást kínálni. Minden asztali lámpát ingyenesen kiszállítunk neked mérettől és mennyiségtől függetlenül. Nem kell attól tartanod, hogy bármely termék rajtad maradna, ha esetlegesen nem nyeri el a tetszésedet. 30 napig bármikor visszaküldheted. Élvezd a 100% garancia nyugtató hatását miközben páratlan minőségű termékeink között válogatsz.Nálunk nem csak a lámpatest színét, de a világítás stílusát is ki tudod választani, hogy tökéletesen illeszkedjen az elképzeléseidhez. Nem csak otthonra, irodáknak is kínálunk érdekes alternatívákat. Olyan helyekre, ahol fokozottan fontos, hogy a világítás hosszú órák után se legyen zavaró a szem számára. Rendkívül fontos a páratlan minőség is, hiszen senki sem szeret garanciális ügyeket intézni:) Kivétel nélkül minden lámpánk érvényes hitelesítéssel rendelkezik, hogy biztonságos legyen a világítás az otthonodban vagy az irodában. Éttermek számára szintén tudunk kiváló minőségű lámpát nyújtani a közkedvelt klasszikus stílustól kezdve, egészen a modern és letisztult megoldásokig.asztali lámpa, lámpa, világítás, világítástechnika

Dekorációként

Az asztali lámpákat bátran használhatjuk ízléses dekorációként is a szobánkban, mindamellett hogy gondosan ügyfelünk rá, hogy funkcionalitásában is a segítségünkre legyen. Az általunk kínált asztali lámpák mindegyike LED-es technológiával készült az energiatakarékosság jegyében. Stílusukban találkozhatunk klasszikus és modern darabokkal is, hogy kivétel nélkül mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. Napjainkban már nem csak a funkciójuk miatt vásárolunk meg egy adottt lámpát. Rendkívül fontos, hogy minőségében és megjelenésében is gazdagítsa az otthon dekorációnk világát. A korhű és modern megjelenés mára már alapelvárás, amikor egy adott lámpa megvásárlásán törjük a fejünket. A kreatív megoldások terén is tudunk innovatív megoldásokat mutatni neked. Ilyen például a USB-vel tölthető LED lámpánk , mely nem csak remek megjelenéssel gazdagítja otthonod szépségét, de üzenetet is hagyhatsz a segítségével.Újratölthető akkumulátorral rendelkezik és magas üzemidővel. Kiváló választás lehet azoknak, akik szeretik a letisztult és modern formavilágot. Természetesen 100% garanciával és ingyenes kiszállítással kínáljuk ezt a nem mindennapi darabot is. Bátran rendlehetsz tőlünk bármit, rizikó mentesen:) A te dekorációd, a mi küldetésünk.Azt, hogy hová fogod tenni az asztali lámpát , rajtad áll. Viszont az, hogy biztonságos, technológiailag fejlett darabokat biztosítsunk számodra, már mindenképpen a mi feladatunk. Tekints körbe nálunk és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.