1–20 / 50 találat

Filter Products Showing 1 - 20 of 50 results
Keresés ár szerint
Price Range
-32%

Egyéb tartók,tárolók

Praktikus Ékszer Tároló Fa Alakú

5.794 Ft7.331 Ft
-15%

Egyéb tartók,tárolók

Neszeszer

5.139 Ft 4.366 Ft
-8%
3.807 Ft5.511 Ft
-15%
-49%

Egyéb tartók,tárolók

Praktikus Smink Rendszerező

8.127 Ft26.274 Ft
-19%

Egyéb tartók,tárolók

Állítható Rendszerező A Fiókba

6.799 Ft 5.505 Ft
-56%

Egyéb tartók,tárolók

Smink És Pipere Holmi Tartó

6.567 Ft25.329 Ft
-37%

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív Ékszertartó

18.147 Ft 11.431 Ft
-48%

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív Sminkdoboz Tükörrel

28.441 Ft 14.794 Ft
-30%

Egyéb tartók,tárolók

Tároló A Pipere Holmiknak

4.222 Ft11.399 Ft
-47%

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív Fülbevalótartó

13.274 Ft 7.031 Ft
-20%

Egyéb tartók,tárolók

Minőségi napszemüveg tartó

10.197 Ft 8.152 Ft
-31%

Egyéb tartók,tárolók

Multifunkcionális konyhai tartó

23.989 Ft 16.555 Ft
-40%

Egyéb tartók,tárolók

Műanyag tartó, fürdőszoba, konyha

8.104 Ft 4.862 Ft
-30%

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív virágtartó szerkezet

11.329 Ft 7.930 Ft
-33%

Egyéb tartók,tárolók

Dekoratív virágtartó

15.281 Ft20.573 Ft

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív virágtartó

13.892 Ft
-21%

Díszítő elemek

Minimalista kerámia váza

14.554 Ft 11.494 Ft

A tárolás forradalma

A régi klasszikus dekorációs módszerekkel ellentétben már a praktikusság és a kreativitás az új irányvonal a tárolók és a különböző tartó berendezések terén. Míg régen inkább masszív, tömör anyagok voltak előnyben, mára már inkább a könnyű, színes, divatos tartókat kedvelik, amelyek dekorálnak is. A világ egyre inkább halad a modern kreativitás felé és ez megmutatkozik ezekben a termékekben is. Bár régebben kifejezetten a tárolás és a praktikusság volt a cél, mára már nagy kihívást jelent, hogy egyre kreatívabb és jobb megoldások szülessenek otthonunk tárgyainak megfelelő rendszerezéséhez. Számos doboz és tároló került be a piacra, amelyek lényege, hogy helyet takarítsunk meg otthonunk kritikus helyiségeiben és dekoráljunk is velük egyszerre.

A kririkus helyiségek

Természetesen minden otthonnak meg vannak azok a szobái, helyiségei, melyek nagyon nehezen dekorálhatóak. Ennek lehet oka az alapvető zsúfoltság az eszközök és tárgyak miatt, melyek szükségesek az otthonunkba, de sokszor pont a megfelelő rendszer hiánya okozza ezeknek a területeknek a kritikus jellegét. Leginkább két szoba van, ahol állandó tárolási és rendszerezési problémákkal küzdünk hétköznapjaink során. Az egyik a konyha, ahol millió fűszer, evőeszköz és kiegészítő kap helyet. Gondoljunk csak a konyhapulton hagyott poharakra, bögrékre és a különböző papírtörlőkre, melyeknek rendszeresen keressük, de nem találjuk a helyét. Az ilyen esetekben kiváló alternatíva lehet a multifunkcionális fűszertartó, mellyel pillanatok alatt megfelelő helyre kerülnek. Ráadásul könnyen meg is találjuk a megfelelő fűszert, ha keressük.Néha azonban már azzal is óriási sikert érhetünk el, ha fóliát és a papírtörlőt egy tökéletes helyre tesszük, ahol könnyedén hozzáférünk majd a jövőben. Erre az esetre kínáljuk kiváló minőségű tárolónkat a konyhai papír és fólia tartót, mely báhová könnyedén installálható. Használatával végre helyre kerülnek ezek a tárgyak és praktikusan, stílusosan tudunk tárolni. Ráadásul minden termékünkre 100% garanciát adunk és ingyenesen kiszállítjuk az országban bárhová. Tehát bátran tudsz nálunk válogatni és ami fontosabb: Rizikómentesen:)tárolás, kreatív tárolás, otthon dekorációAmennyiben tényleg ránk akarnának telepedni a különböző tárgyak, kifejezetten ajánljuk a konyhába a minőségi és multifunkcionális konyhai tartórendszerünket. Szinte pillanatok alatt felhelyezhető a hűtőszekrényre vagy a konyhabútorra. Utána már csak bele kell pakolnunk az eddig otthontalan tárgyakat, melyek állandó bosszúságot okoznak a hétköznapjaink során. Persze itt nem állunk meg, hiszen az edények és tányérok megfelelő tárolása is legalább ekkora bosszúságot tud okozni a mindennapjaink során. Erre az esetre fejlesztettük ki az igazán kreatív tányértartónkat, melynek segítgsévével végre nem kell hosszú perceken át keresnünk a megfelelő tányért vagy lábost, amire épp szükségünk lenne. Az ilyen esetekben általában a szekrény legalján van és mindent ki kell pakolnunk egyesével ahhoz, hogy végre hozzáférjünk. Ennek a páratlan minőségű tárolónak a segítségével ezek a problémák is meg fognak szűnni pillanatok alatt. Könnyen és gyorsan felhelyezhető, minőségét pedig hosszú éveken keresztül megőrzi majd.

A megoldás

Bizonyára ti is ismeritek az érzést, amikor a fürdőszobában próbálunk rendet teremteni, de ráébredünk, hogy nem tudjuk megúszni a körülményes csempe fúrást. Erre is van egy kiváló alternatívánk. Különböző fürdőszobai tárolók, amelyeket egyszerűen csak fel kell pattintanod a csempére, anélkül, hogy fúrással kelljen foglalkoznod. Máris lehetőséged nyílik rá, hogy ne kelljen állandóan lehajolgatnod zuhanyzás közben, ha keresed a tusfürdődet. Többféle színben és méretben kaphatóak, hogy minden típusú fürdőszobába tökéletesen illeszkedjenek. Segítségükkel végre rendet és rendszert tudsz teremteni otthonod egyik legkritikusabb helyiségében is, ahol már szinte el is fogadtad legyőzötten a rendszertelenséget. Most segítségedre sietünk páratlan minőségi tárolóink társaságában.A könnyű, színes és letisztult tároló rendszerek mellett helyet kapnak a masszívabb darabok is, amelyeket különleges megjelenésük vagy épp a nem mindennapi anyaghasználat tesz feledhetetlenné. Ha bármi segítségre lenne szükséged keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, ha termék információra vagy lakberendezési tanácsra lenne szükséged. Légy te is a dekoráció sztárja a nálunk vásárolt termékekkel és nyűgözd le ismerőseidet kreatív megoldásainkkal. 100% garancia és ingyenes kiszállítás minden termékre. Válogass rizikó mentesen kínálatunkból!