Showing 1–16 of 26 results

Filter Products Showing 1 - 16 of 26 results
Keresés ár szerint
Price Range
-30%
34.340 Ft 24.039 Ft
-43%
28.963 Ft 16.510 Ft
-24%
6.137 Ft11.361 Ft
-33%

Egyéb tartók,tárolók

Praktikus Ékszer Tároló Fa Alakú

10.014 Ft 6.706 Ft
-15%
4.895 Ft5.987 Ft
-49%

Egyéb tartók,tárolók

Praktikus Smink Rendszerező

7.328 Ft24.176 Ft
-24%

Egyéb tartók,tárolók

Állítható Rendszerező A Fiókba

6.131 Ft 4.655 Ft
-50%

Egyéb tartók,tárolók

Smink És Pipere Holmi Tartó

6.730 Ft26.487 Ft
-35%

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív Ékszertartó

16.360 Ft 10.636 Ft
-45%

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív Sminkdoboz Tükörrel

25.640 Ft 14.100 Ft
-18%

Egyéb tartók,tárolók

Tároló A Pipere Holmiknak

5.164 Ft12.043 Ft
-47%

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív Fülbevalótartó

11.968 Ft 6.340 Ft
-39%

Egyéb tartók,tárolók

Műanyag tartó, fürdőszoba, konyha

7.334 Ft 4.475 Ft
-30%

Egyéb tartók,tárolók

Kreatív virágtartó szerkezet

10.253 Ft 7.179 Ft
-35%

Egyéb tartók,tárolók

Dekoratív virágtartó

13.420 Ft18.060 Ft

A Tárolás tragédiája

Az otthon a templomunk, a hely ahová egy megfáradt nap után hazatérhetünk, hogy elmerüljünk a béke és nyugalom harmóniájában. Sok esetben nem ismerjük azokat a dekorációs elemeket vagy túl drágának tituláljuk őket, melyekkel drasztikusan növelhetünk lakásunk, házunk belső terének megjelenésén. Kreatív dekorációink között találkozhattok olyan megoldásokkal is, amelyek sokat segítenek, ha helyszűkével küzdesz, ugyanakkor szeretnéd hangulatossá tenni a helyiséget. Kreatív ötletek, melyek segítségével végre rendszerezhetjük a dolgainkat, melyek állandóan útban vannak. Termékeink segítségével végre úrrá lehetsz a szűk helyiségeken is, néhány kiváló minőségű tároló doboz segítségével. Fülbevalóidnak és pipere holmijaidnak is találhatsz tökéletes tárolási lehetőségeket nálunk. Ezeknek a típusú ékszereknek általában komoly gondot okoz a tárolása. Nem meglepő, hiszen nem egyszerű olyan tároló dobozt találni, amelyben könnyen meg is találjuk, amit szeretnénk.

Kreatív Ötletek

Értékes perceket tudunk elvesztegetni, amikor az épp tökéletes fülbevalót vagy nyakláncot próbáljuk "kibogozni" és használatba venni. Erre az esetekre jön segítségünkre a páratlan minőségű kreatív fülbevalótartónk. Lapjait lapozgatva, mint a fülbevalók könyvét, könnyedén megtalálhatod benne azt a darabot, amelyre éppen szükséged van. Ilyen és ehhez hasonló kreatív ötletek, melyek lényegesen jobbá teszik a hétköznapokat. A női táskák tárolása mindig is az egyik legnehezebb feladat volt. Pontosan azért, mert nagy helyigényük miatt szinte lehetetlenség volt megfelelően rendszerezve tartani őket. Így maradt annak a klasszikus esete, amikor megpróbáljuk egymásra hajigálva megtalálni a tökéletes táskát. Elég zavaró tud lenni nem igaz? Pontosan erre az esetre fejlesztettük ki a multifunkcionális táska tartónkat, mely nem csak stílusosan, de ami fontosabb, jól hozzáférhetően tárolja táskáinkat. A fiókokban rendszerint szintén eszetlen káosz uralkodik. Ennek kiküszöbölésére egy szintén lenyűgöző kreatív ötlet, vásárlóink egyik kedvenc terméke. Az állítható rendszerező segítségével könnyen rendet teremthetünk azokban a fiókókban, ahol korábban sajnos már kényszerből megszoktuk a rendetlenséget. A pipere holmik tárolására is tudunk igazán lenyűgöző és helytakarékos megoldást kínálni nektek. Segítségével gyorsan és könnyen megtalálhatjátok őket. Engedd, hogy szárnyaljon a kreatvitásod a Decorstarral, hiszen ez az a hely, ahol biztosan találsz megoldást a problémáidra. Természetesen minden termékünket ingyenesen kiszállítjuk neked. Továbbá nem kell attól tartanod, hogy rajtad maradna egy nem tetsző termék, hiszen 30 napig bármikor visszaküldheted azt. Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak majd rendelkezésedre. kreatív ötletek, tárolás Hogyan tárolj kreatívan?  Takaríts meg helyet és közben tedd még szebbé a helyiséget! Termékeink nem csak megjelenésükben, de praktikusságukban is tündökölnek. Olyan problémákra fogsz megoldást találni a tárolás terén, melyekkel már régóta küzdesz, de nem sikerült még felülkerekedni rajta. Ismerősen cseng, hogy a konyhában egyszerűen nem tudsz rendet teremteni igaz? Szerencsére számos olyan terméket kínálunk, amely meg fogja ezeknek a helyiségeknek is reformálni a használatát szinte pillanatok alatt. Végre mindent, amit keresel meg fogsz találni, nem lesz szükség rá hogy hosszú perceken át kutasd az épp megfelelő ékszert vagy pipereholmit. Többfunkciós konyhai tároló eszközeink nem csak minőségükben tündökölnek, de kiváló megjelenésük következtében csak növelni fogják a helyiség összhatását. Nézz körbe nálunk, biztosan nem fogsz csalódni.

Mit kínálunk neked?

Az ékszerek tárolására egy nem mindennapi megoldás a fa alakú tárolónk, amely ízlésesen elhelyezve remek dekorációs alternatíva. Mindemellett pedig végre tökéletesen tudod tárolni a fülbevalóidat és nyakláncaidat. Anélkül, hogy folyamatosan keresned kellene őket. Stílusosan és ízlésesen fogod tárolni és mindig megtalálod majd, amit keresel. Dekorációként sem utolsó alternatíva, csak képzeld el milyen gyönyörűen fognak új ékszereid díszelegni, ezen a remek tárolón. Legyen szó nappali, hálószoba vagy épp gyerekszoba dekorációról, tárolásról nálunk olyan kreatív ötletekkel fogsz találkozni, amelyeket biztosan értékelni fogsz.  Minden termékünkre ingyenes a kiszállítás. Termékpalettánk folyamatosan bővül, ezért érdemes időről időre ellátogatni hozzánk a kreatív részlegbe is:) Minden termékünket és kreatív ötletet arra használjuk, hogy az életed kényelmesebbé tudjuk tenni vele. Merülj el a dekoráció kietlen világában velünk és találd meg a tökéletes darabot, amit keresel.