Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Filter Products Showing all 13 results
Keresés ár szerint
Price Range
-10%
14.937 Ft 13.445 Ft ÁFA-t tartalmazza
-20%
8.892 Ft16.462 Ft ÁFA-t tartalmazza
-25%
10.281 Ft 7.706 Ft ÁFA-t tartalmazza
-35%
47.063 Ft 30.593 Ft ÁFA-t tartalmazza
-39%

Egyéb tartók,tárolók

Műanyag tartó, fürdőszoba, konyha

10.096 Ft 6.160 Ft ÁFA-t tartalmazza
-5%
10.375 Ft 9.860 Ft ÁFA-t tartalmazza
16.482 Ft36.732 Ft ÁFA-t tartalmazza
-43%
10.302 Ft 5.872 Ft ÁFA-t tartalmazza
-20%
38.622 Ft 30.896 Ft ÁFA-t tartalmazza
-30%
29.421 Ft 20.594 Ft ÁFA-t tartalmazza
13.245 Ft ÁFA-t tartalmazza

Mesebeli konyha ötletek

A konyhában mindennapjaink jelentős részét töltjük. Nem csak a főzésre gondolunk ezalatt, hanem sok lakás esetében az étkezés is itt zajlik le. A konyhába illő dekorációnk segítségével kellemesebbé teheted azt a helyiséget, ahol gyakran tartózkodsz a hétköznapokban, így nem csak a munka lesz kisebb teher, de a családtagok is szívesebben fognak csatlakozni hozzád. Konyha ötletek alatt azokat a speciális tárolási lehetőségeket értjük, melyekkel nem csak helyet spórolhatsz, de kiválóan dekorálhatod is a helyiséget.

A konyha mindig is egy kritikus pont volt a dekoráció terén, hiszen ez az a helyiség ahol a rendszerezés elsődleges fontosságú, mégis sokan elhanyagolják. Pedig pontosan itt lehet a tárolás és dekoráció egyvelegével kiváló megjelenést kialakítani. Mindemellett természetesen mesteri szintre tudjuk emelni a rendszerezési alternatívákat is, ha okosan válogatjuk össze a megfelelő dekorációt.  Nem ismeretlen a jelenség, amikor mindenhol papírgurigákat találunk a konyhánkban.

Edényeket, amelyekből mindig épp arra van szükségünk, amely a legnehezebben hozzáférhető. Műanyag dobozok, amelyeknek egyszerűen soha nem találjuk meg a tetejét. Mindenhol fűszerek hevernek, amelyekből egy örökkévalóságnak tűnik megtalálni azt, amelyiket használni szeretnénk. Ismeritek az érzést? Pontosan ezért alkottuk meg a kreatív konyhai tárolás szekciót a Decorstaron, hogy segítsünk nektek rendszerezni a káoszt.

Stílus és igényesség

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a konyhai tároló ne csak praktikus legyen és segítsen rendszerezni a dolgokat. Legalább ennyire fontos szempont volt a minőség, hiszen hiába jó és hasznos egy adott tárgy, ha állandóan azzal kell foglalkoznunk, hogy lecseréljük azt. Kínálatunkban találkozhattok kiváló minőségű konyhai fűszertartókkal. Ezek a termékek segítségedre sietnek, hogy mindig megtaláld a tökéletes fűszert, amelyre épp szükséged lenne. Kiválóan rendszerezheted a dolgaidat, ráadásul a helyiség dekor világát is gazdagíthatod egyszerre. Biztosan ismerős, amikor nem tudod megfelelő helyre elhelyezni a papírtörlő tartódat. Kreatív konyha ötletek segítenek neked ebben a kardinális kérdésben is. Kiváló minőségű papírtörlő tartónk segítségével gyorsan és stílusosan tudod tárolni az eszközt, hogy mindig kéznél legyen, ha éppen szükséged lenne rá.

A kávé kapszulák is könnyen ellenségeinkké válhatnak a mindennapok során, ha nem tudjuk őket megfelelően tárolni. Elgurulnak, kiesnek a fiókból, ahová tettük őket, vagy éppen állandóan keresgélnünk kell a megfelelő ízt, amit használnánk. Szerencsére erre is van egy kiválóan működő megoldásunk. Stílusosan és ízlésesen tudod elrendezni a kapszulákat, ráadásul egy lenyűgözően dekoratív formával.

Ugye te is ismered a jelenséget, amikor egyszerűen képtelen vagy már új helyet felszabadítani a konyhai felszereléseknek? A konyhai ötletek tárháza ebben az esetben is megoldást jelenthet a számodra. Olyan multifunkcionális tartókat is kínálunk, melyek szinte pillanatok alatt feltehetőek a hűtőszekrényre. Ide pedig már pakolhatsz mindent, amit szeretnél:) A konyhai eszközök megtalálása szintén problémás eset lehet, különösen amikor a fiókban guberálva próbáljuk megtalálni a megfelelőt. Ilyenkor ismerhetjük a jelenséget, hogy összeakad mindennel minden gyakorlatilag. Erre a problémára találtuk ki a hamisítatlan minőségű vas akasztót. Szintén egy rendkívül hasznos eszköz, amely nem csak a gyakran használt konyhai eszközök tárolására alkalmas, de a kedvenc bögréinket is bátran felakaszthatjuk rá.

konyha ötletek
 

A Decorstar Konyhai Megoldásai

A kések tárolására is tudunk prémium minőségű terméket garantálni neked. Hiszen tudjuk, hogy a leggyakrabban használt eszközünk mindig kéznél kell, hogy legyen.

Mindemellett nagy gondot fordítunk a megfelelő tárolásra is, hogy ne csak megjelenésében de praktikusságában is jó alternatívaként szolgáljanak a dekorációink. Sokan egyáltalán nem, vagy keveset foglalkoznak a konyhával, annak ellenére, hogy idejük jelentős részét ott töltik. Dekorációink segítségével olyan életteret teremthetsz magadnak főzés közben, amellyel biztosan elégedett leszel. Kevesen tudják, de ezt a helyiséget lehet a legegyszerűbben feldobni, már néhány apró változtatás segítségével is. Természetesen minden termékünkre jár az ingyenes kiszállítás. Nem kell attól tartanod, hogy ha nem lesz megfelelő a termék rajtad ragad. 30 napig bármikor visszaküldheted azt. 100% garanciát kínálunk minden konyha ötletre, melyet nálunk találsz. Ha bármi kérdésed felmerülne, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat. Készséggel állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek kiválasztani a tökéletes konyhai tárolót.