1–16 termék, összesen 21 db

Filter Products Showing 1 - 16 of 21 results
Keresés ár szerint
Price Range
-40%
5.753 Ft8.457 Ft ÁFA-t tartalmazza
32.915 Ft66.731 Ft ÁFA-t tartalmazza
-35%
7.721 Ft12.317 Ft ÁFA-t tartalmazza
-5%
4.239 Ft8.000 Ft ÁFA-t tartalmazza
-17%
8.976 Ft18.871 Ft ÁFA-t tartalmazza
-46%
12.685 Ft28.106 Ft ÁFA-t tartalmazza
-46%
13.139 Ft49.921 Ft ÁFA-t tartalmazza
-23%
14.156 Ft23.672 Ft ÁFA-t tartalmazza
-30%
34.606 Ft ÁFA-t tartalmazza
-21%
13.669 Ft197.057 Ft ÁFA-t tartalmazza
-20%
12.101 Ft100.109 Ft ÁFA-t tartalmazza
-35%
31.621 Ft32.124 Ft ÁFA-t tartalmazza
-50%
7.570 Ft ÁFA-t tartalmazza
-35%
30.085 Ft ÁFA-t tartalmazza
-36%
43.663 Ft56.061 Ft ÁFA-t tartalmazza
31.253 Ft32.529 Ft ÁFA-t tartalmazza

Fürdőszoba kiegészítők

A fürdőszoba egy talpalatnyi oázis minden otthonban, ahol feltöltődhetsz, ahol kellemesen indul és kellemesen zárul a napod. Ennek fényében válogattuk össze termékeinket is. Sokan azt gondolják, hogy egy kis fürdőszobát nem lehet díszíteni, ez azonban téves feltételezés! Minden helyiséget lehet dekorálni, csak a lényeg a mértékletesség. A fürdőszoba dekoráció lényege, hogy praktikus és dekoratív legyen egyszerre. Nem elég, ha csak valami jól mutat, ha nem tudjuk a mindennapjaink során megfelelően használni. Ezért igyekeztünk a termékeink kiválasztásánál nagy gondot fordítani a funkcionalitás megtartására. Célként tűztük ki, hogy megoldásaink segítsenek kiaknázni a helyiségben lévő lehetőségeket. Olyan dekoratív, mégis rendkívül ötletes termékekkel fogsz találkozni, amelyek elősegítik majd a különböző fürdőszoba tárgyak megfelelő rendszerezését. A zuhanyzóhoz kínálunk nektek kiváló és könnyen felhelyezhető tárolókat, amelyek megkönnyítik majd a hétköznapjaitokat. Szappan adagolók minőségi kerámiából, hogy teljesen elkápráztassák vendégeidet ezek a kiválóan minőségi termékek. Mindemellett természetesen számos egyéb tárolót és kiegészítőt is fel tudunk sorakoztatni, hogy tökéletes legyen az élmény. Szinte minden stílushoz megfelelően igazodó a termékpalettam legyen szó a klasszikus fürdőszoba dekorációról vagy inkábbb a modern stílusok követéséről. Mindannyian tudjuk, hogy a fürdőszobai felszerelés tárolása fokozottan fontos feladat, amire érdemes nagy gondot fordítani. Masszív acélból készült fürdőszoba törölközőtartó, amely hosszú éveken keresztül hűséges társad lesz.

A fürdőszoba és a Decorstar

Találkozhatsz kiváló minőségű fürdőszoba polccal is, amely garantáltan segítségedre lesz a hétköznapok során. Bátran nézz körbe magazinukban is, ha érdekelnek a kreatív fürdőszoba ötletek. Biztosan fogsz találni kellő inspirációt, hogy a saját helyiséged megjelenését bearanyozd a termékeink segítségével. Ezeknek a kiegészítőknek rendkívül jó a minősége és a hosszú élettartamuk szinte garantált. Ha szeretnéd a saját fürdőszobádat is elvarázsolni a legjobb helyen jársz nálunk. Amennyiben tanácsra lenne szükséged, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat. Készséggel állnak rendelkezésedre bármilyen kérdésről is legyen szó. A fürdőszoba nem kell, hogy egy elhanyagolt helyiség legyen. Tedd hangulatossá és felejthetetlenné a kiegészítőink segítségével. Számos fürdőszoba felszerelés fellelhető nálunk és mindegyikre 100% garanciát adunk neked. Nem kell félned attól, hogy esetlegesen mégsem tetszik a termék. 30 napon belül bármikor meggondolhatod magad. Ez az időtartam pedig tökéletesen elég arra, hogy megfelelően felmérd a termék páratlan minőségét:) Mindazonáltal szinte biztos, hogy nem fogod visszaküldeni. Tökéletesen elégedett leszel a végeredménnyel és boldogan nyugtázod, hogy végre sikerült ezt a relatív nehéz helyiséget is meghódítani néhány kreatív dekorációs megoldás segítségével. fürdőszoba tárolás, fürdőszoba ötletek, fürdőszoba, törölközőtartó, rendszerező

Miért nehéz?

Márpedig a fürdőszoba az a hely, amelyet gyakran használunk, ezért kiemelten fontos, hogy amikor megérkezünk, elégedetten tekintsünk körbe. Fürdőszoba dekorációink segítségével modern stílusban tudod berendezni a helyiséget és egyúttal úrrá tudsz lenni az esetleges helyszűkén is. Kis alapterületű fürdőszobában sem kell lemondanod a gyönyörű, érzékeinket kényesztető dekoratív környezetről! Miért is ne tenné szebbé a napod kezdetének és végének az egyik legmeghatározóbb helyiségét néhány igazán praktikus termék segítségével. A hétköznapi teendőkre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetnünk. Gondolj csak bele mennyi időt meg tudsz spórolni magadnak, ha mindent megtalálsz, amit szeretnél. Kéznél vannak a dolgok és nem kell állandóan a pipere holmik után kutatnod. Minden a helyén van szépen és rendszerezetten. Ráadásul ezek a termékek még a helyiség hangulatát is növelik, hiszen dekorációként is tökéletesen megállják a helyüket. Ezért gyűjtöttük össze neked és ezért ajánljuk mi is boldogan. A legtöbb fürdőszoba általában kis helyiség, ezért kevesen tudják megfelelően dekorálni. Nézz körbe nálunk, mert biztosan te is fogsz megfelelő dekorációt találni. Multifunkcionális tároló rendszereket kínálunk, amelyek segítenek, hogy praktikusan és gyönyörűen rendszerezd a fürdőszobai pipere holmikat is. Ez egy különösen érzékeny kérdés szokott lenni általában, hiszen nem mindig adódik annyi hely, amennyire valójában szükségünk lenne a helyiségben. Segítségünkkkel viszont olyan modern tárolási formákat ismerhetsz meg, amelyekkel még nem találkozhattál a piacon. Tedd az otthonod egyik legmeghatározóbb helyiségét gyönyörűvé, miközben megőrzöd annak praktikus jellegét. Ha bármi kérdésed felmerülne, kérjük fordulj hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk neked.