Összesen 17 találat

Filter Products Showing all 17 results
Keresés ár szerint
Price Range
-20%

Faldekoráció

Kreatív 3D Falmatrica

8.857 Ft 7.092 Ft
-37%

Faldekoráció

Macskás 3D Falióra

9.307 Ft10.464 Ft
-49%

Faldekoráció

Kreatív 3D Falióra

20.856 Ft 10.637 Ft
-30%
46.371 Ft 32.462 Ft
-7%
4.286 Ft5.696 Ft
-5%
23.530 Ft31.109 Ft
-45%
33.108 Ft33.549 Ft
-21%
-20%

Faldekoráció

Fahatású tapéta

62.086 Ft 49.669 Ft
-29%

Faldekoráció

3D falpanel

73.598 Ft 52.255 Ft
-52%
13.001 Ft 6.243 Ft
-45%
10.449 Ft 5.747 Ft
-32%
-48%
-31%
5.240 Ft 3.617 Ft
-30%
4.642 Ft 3.247 Ft

Kreatív Fali Dekoráció

Az otthon a templomunk, a hely ahová egy megfáradt nap után hazatérhetünk, hogy elmerüljünk a béke és nyugalom harmóniájában. Sok esetben nem ismerjük azokat a dekorációs elemeket vagy túl drágának tituláljuk őket, melyekkel drasztikusan növelhetünk lakásunk, házunk belső terének megjelenésén. Kreatív dekorációink között találkozhattok olyan megoldásokkal is, amelyek sokat segítenek, ha helyszűkével küzdesz, ugyanakkor szeretnéd hangulatossá tenni a helyiséget. Az ember már kétségtelenül ősidők óta azon munkálkodik, hogy a közvetlen környezetét szebbé, hangulatosabbá tegye. Vannak azonban olyan helyiségek, ahol nem mindig tudunk vagy akarunk mégtöbb dekorációt bezsúfolni. Elsősorban ezeknek a helyiségeknek a szűkössége az, amely megakadályozza az izléses fali dekorációt. Szerencsére ilyen esetekben siet segítségünkre a falmatrica és a különböző vászonképek, melyek elvarázsolják az otthonunk enteriőjét.

Miért mi?

Igyekeztünk olyan fali dekorációkat összeválogatni nektek, amely minden lakásban, házban és otthonban megállják a helyüket. A fiatalos absztrakt dekoráció mellett találkozhattok a letisztult skandináv gyönyörrel folytatva a sort, más egyéb fali dekorációs megoldásokkal. Például kedvenc filmünkről készült csodálatos dekorációk, melyekben minden nap örömmel fogsz gyönyörködni. A megjelenés mellett nagy gondot fordítottunk a páratlan minőségre is, hiszen nagyon fontos, hogy hosszú élettartamúak legyenek ezek a dekorációk. Talákozhatsz 3d falpanel fali dekorációval is a kínálatunkban. Ezek rendkívül innovatív falburkolatok, melyek nem csak környezetbarát, de lenyűgöző dekorációs megoldást hordoznak magukban. Tartós PVC-ből készült és könnyen, gyorsan telepíthető a kívánt falfelületre. Az eredmény pedig mindenképpen garantált, hiszen már megjelenésében is rendkívül egyedi termékről beszélünk, nem is említve a technológiát, amivel készül.Nem csak  hálóba, de a gyerekszobába is találhatunk kíváló minőségű fali dekorációt, amely gyönyörködtet. Ezeknek a megoldásoknak az egyik legnagyobb előnye a költséghatékonyság. Viszonylag kis befektetéssel és egy gondosan kiválasztott fali dekoráció segítségével könnyen a lakberendezés sztárjává válhatunk. Ne felejtsük el, hogy egyáltalán nincs szükség szakember beavatkozására. Könnyen és gyorsan telepíthetőek a faldekorációink. Egy másik szintén legendás termék az "olvadó óra", melynek történetéről már biztosan ti is hallottatok korábban. Remek irodai vagy otthoni dísztárgy, és hamarosan azon kapod magad, hogy az idő mintha elfolyna a jó társaságban. Salvador Dali is beájulna ettől az igazán egyedi órától. Természetesen számos kreatív megjelenésű és igényes faliórával is találkozhatsz nálunk. Olyan izgalmas érdekes és merész formákkal, melyekkel még nem találkozhattál a piacon. A legkülönlegesebb és legszebb faliórákat csak a Decorstar-nál tudod fellelni.
falpanel, fali dekoráció, faldekoráció
falpanel, fali dekoráció, faldekoráció

A termékekről

Természetesen minden fali dekoráció ingyenes kiszállítással juthat el otthonodhoz. Minden falióránk kvarc szerkezetes, mely rendkívüli pontossággal mutatja majd neked az aktuális időt. Ugyanakkor egy igazán szemet gyönyörködtető dísztárgy, mely beragyogja majd a mindennapjaidat. A gyerekszobába is kínálunk nagyon izgalmas és érdekes alternatívákat a kreatív dekoráció horizontján. Tudjuk, hogy a gyerekek számára épp olyan fontos a szoba dekor világa, mint a felnőtteknek. Egyszerűen megreformálhatod a gyerekszobát a segítségünkkel. Pillangós, macis cicás fali dekoráció, mely elvarázsolja a szoba hangulatát. Válogass bátran bőséges kínálatunkból, hiszen minden termékünkre 100% garanciát adunk.Nem kell tartanod tőle, ha nem tetszik rajtad marad bármilyen termék, hiszen 30 napig ingyenesen visszaküldheted bármikor. Merülj el velünk a dekoráció világában és találd meg a tökéletes darabot, amely illeszkedik az otthonod megjelenéséhez. Engedd szabadjára a kreativitásodat a Decorstar segítségével és tedd igazán egyedivé a helyet, ahova örömmel fogsz megérkezni. Különösen egy hosszantartó nehéz munkanap után.Kreatív faldekorációink, amelyek vagy a megjelenésük vagy pedig a funkciójuk ( esetenként mindkettő ) miatt váltak különlegessé. Olyan megoldásokat kínálunk, melyek segítségével tényleg egyedi megjelenésű otthoni dekorációt tudsz teremteni vagy épp praktikusságot is tudsz kölcsönözni egyszerre. Ha bármi kérdésed merülne fel, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, aki örömmel válaszol bármilyen probléma felmerülne. Írj nekünk és mi segítünk kiválasztani a tökéletes darabot neked.Legyen szó nappali, hálószoba vagy épp gyerekszoba dekorációról, nálunk olyan kreatív ötletekkel fogsz találkozni, amelyeket biztosan értékelni fogsz.  Minden termékünkre ingyenes a kiszállítás. Termékpalettánk folyamatosan bővül, ezért érdemes időről időre ellátogatni hozzánk a kreatív részlegbe is:)