Showing 1–16 of 67 results

Filter Products Showing 1 - 16 of 67 results
Keresés ár szerint
Price Range
-44%
3.720 Ft55.584 Ft
-40%

Faldekoráció

Absztrakt Vászonkép

6.022 Ft49.324 Ft
-37%
7.207 Ft60.406 Ft
-43%
3.991 Ft153.269 Ft
-40%
12.014 Ft56.635 Ft
-37%

Faldekoráció

Absztrakt Vászonkép

7.982 Ft47.677 Ft
-41%

Faldekoráció

Vászonkép Leveles

4.411 Ft158.603 Ft
-43%
3.774 Ft52.820 Ft
-43%
3.830 Ft53.049 Ft
-43%

Faldekoráció

BMW M3 Vászonkép

3.830 Ft53.049 Ft
-41%

Faldekoráció

Skull Girl Vászonkép

3.958 Ft55.533 Ft
-43%
3.577 Ft51.319 Ft
4.795 Ft50.035 Ft
-42%
6.534 Ft39.948 Ft
-50%
6.850 Ft125.089 Ft
-40%
5.212 Ft50.035 Ft

Képek és festmények

A képek és festmények már már tradicionálisnak számító dekor elemekként vannak jelen hétköznapjainkban. Kellemes és nyugodt hangulatot tudnak kölcsönözni az otthonunknak, emlékeket és élményeket tudunk őrizni a falunkon segítségükkel. Ki ne szeretne egy élményt vagy egy múló pillanatot hallhatatlanná tenni? Néha elég egy nagyszerű kép és a szobánk dekorációja máris új színben ragyoghat előttünk. Az ember már hosszú ideje használja a képek dekorációs erejét arra, hogy környezetét szebbé, hangulatosabbá tegye. Nem is csoda, hiszen egy unalmas helyiséget is könnyedén feldobhatunk egy remek képpel a falunkon. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb kép kerüljön kiválasztásra gondosan ügyeljünk rá, hogy aprólékosan követjük otthonunk design elemeit.Egy csodálatos tájkép például nyugtató hangulatot kölcsönözhet a nappalinknak, de a hálószobába is kiváló választás lehet. Sokan előszeretettel használják azokat a képeket, fotókat, melyeket nyaralás során vásárolnak. Kedvenc városunkról készült képen megcsodálhatjuk annak a lenyűgöző szépségét a hét minden napján. Arról a tényről nem is beszélve, hogy a kellemes és meghidt emlékeket, melyeket a városunkhoz párosítunk, mindig viszont láthatjuk a falunkon. Az ilyen és ehhez hasonló igények miatt vált rendkívül elterjedté korunk egyik legizgalmasabb megoldása a vászonkép, amely hosszú élettartamáról vált ismertté. Egy biztos. Mindig kell egy kép, amely nem csak dekorációnak kiváló, de a hangulatunkat is pozitívan befolyásolja. Az ember mindig is törekedett rá, hogy a közvetlen életterét a számára megfelelő igények szerint alakítsa át.

A Decorstar Képei

Webáruházunkban találkozhattok egyedi tervezésű vászonképekkel és olajfestményekkel is. Többféle méretben,színben és anyagban is meg tudjátok rendelni ezeket a csodálatos otthoni fali dekorációkat. Amennyiben helyszűkével küzdenénk, ez lehet a tökéletes alternatíva arra, hogy otthonunkat új köntösbe bújtassuk. A már korábban említett mesebeli szépségű vászonképek mellett, találkozhattok egyedi festmény szettekkel. Saját kreativitásotokat használva létrejöhet a segítségével egy gyönyörű kép, amelyet büszkén tudsz bemutatni a vendégeidnek. Számos érdekes fotót válogattunk össze nektek a webáruházunkban. Egytől egyig olyan minőségi képek, amelyek hosszú éveken keresztül is megőrzik páratlan minőségüket. Nagy gondot fordítottunk a modern skandináv letisztultságához igazodó vászonképpel is. Mindemellett természetesen helyet kapnak a klasszikus stílusok kedvelői is és számos érdekes absztrakt irányzattal is találkozhattok. Kedvenc szuperhősüket vagy filmjüket kereső vásárlóink is találni fognak néhány kiváló lehetőséget a termékpalettánkon.A fiatalosabb stílus kedvelői is fellelhetnek számos remek képet nálunk, amelyek jól illeszkednek a korhű dekorációs megoldásokhoz. A lovak és a különböző házi kedvencek kedvelőinek is tudunk újat mutatni, ezért érdemes rendszeresen visszalátogatni az oldalunkra. Mindig fogtok újdonsággal találkozni, amit még nem láttatok korábban. A kép egy olyan lehetőség, mely nem csak dekorál, de kedves emlékeket és élményeket is hordoz magában. Ne féljünk hát használni ezt az időtlen klasszikust otthonunk bármely helyiségében. Biztosan nem fogunk csalódni a végeredményben. A megszokott irányzatok mellett erotikus témájú képeket is árulunk, azoknak, akik szeretik az otthoni dekorációs formát egy kicsit pikánsabban megjeleníteni.

Miért mi?

Számos érdekes és szemet gyönyörködtető megoldás létezik a piacon, de tény, hogy a vászonkép az egyik legstrapabíróbb és időtállóbb termék messze a felhozatalban. Érdekes mintáival mindenkit lenyűgöz, aki az otthonodba lép. Természetesen a közkedvelt három és ötrészes vászonkép kedvelői is találnak izlésükhöz igazodó terméket. Nem kell attól tartanod, hogy megrendeled és nem tetszik a kép, de 30 napig bármikor visszaküldheted nekünk és megtérítjük az árát. Nálunk biztosan rizikó mentesen tudsz új képet vásárolni, hogy az otthonod megjelenését ellenállhatatlanná varázsold. A képek és a festészet örömeinek felfedezése csak rád vár:) Vesd bele magad a több száz egyedi vászonképbe, amelyek gondosan válogattunk össze neked, hogy bearanyozza a napjaidat:)kép, képek, vászonkép, thronok harca, faldekoráció, dekorációA képek örömöt és érzelmeket sugároznak felénk. Amikor belépsz egy hosszú, fáradt munkanap után az otthonodba, kellemes nyugtató érzést kölcsönöznek neked. Szóljon a kép szerelemről vagy akár a kedvenc városodról egy biztos! Megreformálja az otthoni légkört és kellemessé teszi. Természetesen, a nálunk vásárolt képek mindegyikére érvényes az ingyenes kiszállítás:)