Showing 1–20 of 57 results

Filter Products Showing 1 - 20 of 57 results
Keresés ár szerint
Price Range
-13%
8.969 Ft11.214 Ft
-15%
14.609 Ft 12.417 Ft
-6%

Faldekoráció

Márványos falióra

16.681 Ft 15.685 Ft
-10%

Faldekoráció

Retro vintage falióra

9.485 Ft 8.539 Ft
-31%
15.124 Ft 10.440 Ft
-10%
14.703 Ft21.668 Ft
-6%
12.115 Ft13.378 Ft
-49%
20.749 Ft 10.585 Ft
-28%
-35%

Faldekoráció

Vortex Falióra

19.563 Ft24.574 Ft
-5%
9.793 Ft11.427 Ft
-38%

Faldekoráció

Macskás 3D Falióra

9.535 Ft10.721 Ft
-49%

Faldekoráció

Kreatív 3D Falióra

21.713 Ft 11.074 Ft
-17%
16.183 Ft 13.431 Ft
55.505 Ft62.621 Ft
-25%

Faldekoráció

3D Dekor Falióra

20.043 Ft20.224 Ft
-25%
22.519 Ft 16.889 Ft

Milyen falióra jó nekem?

Sokszor találkozhatunk azzal a jelenséggel az otthon dekoráció kietlen világában, amikor egy eleinte még funkcionális jelentőséget kapott tárgyból később egy igazán egyedi és pompás dekorációs megoldás születik. Régebben nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a faliórának, hiszen bőven elég volt, hogy mutatja számunkra a pontos időt. Itt meg is állt a dolog. Azonban ez a nézet a modern kor keretein belül már teljesen megváltozott, átalakult, továbbfejlődött.A loft, skandináv, neobarokk és vintage stílusú termékeken túl megjelentek a különböző filmeket, kedvenc szereplőinket népszerűsítő darabok is a webáruházak horizontján. Mi pedig igyekszünk minden újdonságot és érdekességet megosztani veletek, hogy mindig napra kész legyen az otthon dekoráció. Mindenképpen fontos, hogy egy óra legyen pontos:) Ezért minden nálunk kapható falióra kvarc szerkezetes, amely garantáltan hosszú élettartamú és pontos eszközt eredményez. A minőségi alapanyagok pedig gondoskodnak arról hogy sokáig hűséges társként szolgáljon téged a nálunk megvásárolt új órád. Óráinkat otthonod szinte minden szegletében alkalmazhatod, de érdemes nagy gondot fordítani a már meglévő bútorok, dekorációk megjelenésére és annak megfelelő órát kiválasztani. 

Nem csak otthonra

Természetesen nem kell csupán az otthonunk keretein belül nagy gondot fordítanunk a kreatív megjelenésre, hiszen az irodában is remekül mutat egy modern falióra.Kávézókba, éttermekbe és irodákba is kínálunk modern falióra darabokat, páratlan minőségben.Ha szeretnénk, hogy a vállalkozásunk kitűnjön a többi közül, természetesen érdemes nagy gondot fordítanunk az egyedi és kreatív megoldásokra. A nálunk lévő termékek kiválóan alkalmasak arra, hogy feledhetetlenné tegyenek bármilyen helyiséget és gyönyörű megjelenést kölcsönözzenek, melyre a vendégeid biztosan emlékezni fognak. Szeretnéd valami igazán különleges tárggyal gazdagítani az éttermedet, kávézódat, amely egyszerre funkcionális és dekorációs célokat is szolgál egyben?Nézz körbe a kínálatunkban, mert biztosan fogsz találni olyan faliórát, amely tökéletesen illeszkedik a helyiség hangulatához. Ha szórakoztatóipari egységet vezetsz vagy konditermet, szintén érdemes körbenézned, mert rengeteg visszatérő vevőnk mesél pozitívan a nálunk vásárolt faliórájáról. Ha pedig bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítségre kész ügyfélszolgálatunkat, amely készséggel áll rendelkezésedre és segít kiválasztani neked a tökéletes darabot. falióra, modern falióra, óra, digitális falióra, design falióra

Falióra története

Napjainkban az időmérésre már az okostelefonunk a legnépszerűbb alternatíva, ennek ellenére még mindig remekül mutat a szerkezet otthonunk falának dekorációját gazdagítva is. Nem titok, hogy már léteznek olyan komoly megjelenésű, mégis modern faliórák, amelyek lenyűgözően mutatnak a nappaliban vagy a hálószobában is.Az időmérési igény már az ókorban megjelent, így nem meglepő, hogy mindennapjaink szerves részét is képezik az időmérők. Az első mechanikus szerkezetű órák óriási fejlődésen mentek keresztül a történelem során és szinte végigkísérték az emberiség fejlődését. Mechanikus órának azokat a modelleket nevezzük, amelyeket "gépi szerkezet" hajt meg.Nem meglepő tehát, hogy falióra, mint dekorációs elem is igen népszerű még napjainkban is. Óráink mindegyike kvarcóra, amelyek pontosságukról híresek. Egy tipikus kvarcóra maximum 15 másodperccel térhet el a pontos időtől, ezért is vált rendkívül kedveltté és népszerűvé a szerkezet az idők folyamán.Falióráink között megtalálhatjátok a klasszikus és modern stílusú darabokat egyaránt, melyek tökéletesen mutatnak az otthon dekoráció részeként. Készletünk folyamatosan bővül, ezért érdemes heti szinten visszatérni, mert számos új darabbal találkozhattok.

Miért a Decorstar Falióra?

Számos ismert stílussal találkozhattok a kínálatunkban, de elsősorban a modern faliórákat részesítjük előnyben, mindazonáltal a klasszikusabb megjelenés kedvelői is bőven találkozhatnak megfelelő falióra alternatívákkal. Nem szabad elhanyagolnunk ennek a kiváló dekorációs elemnek a jelentőségét az otthonunkban. Régebben nem voltak különösebb lehetőségek ennek a nem mindennapi dekorációs elemnek a megjelenésében, de mára már olyan modern és kreatív megjelenést kaptak ezek a termékek, hogy érdemes elgondolkozni a megvásárlásukon. Néha valóban elég néhány apróságon változtatni, hogy óriási eredményeket érjünk el a lakásdekoráció terén. Minden falióra kiváló minőségű anyagokból készült és páratlan megjelenéssel bír, hogy otthonod szinte bármely helyiségét elvarázsolja. Tégy egy próbát és biztosan nem fog csalódás érni. Természetesen minden terméket ingyenesen szállítunk ki az országban bárhová és 100% garanciát adunk rá.