1–20 / 57 találat

Filter Products Showing 1 - 20 of 57 results
Keresés ár szerint
Price Range
-10%
8.911 Ft11.141 Ft
-20%
14.032 Ft 11.224 Ft
-20%

Faldekoráció

Márványos falióra

16.023 Ft 12.819 Ft
-30%

Faldekoráció

Retro vintage falióra

9.111 Ft 6.377 Ft
-32%
15.949 Ft 10.845 Ft
-10%
14.123 Ft20.813 Ft
12.380 Ft13.670 Ft
-48%
19.930 Ft 10.367 Ft
-34%

Faldekoráció

Vortex Falióra

19.079 Ft23.966 Ft
-10%
8.911 Ft10.398 Ft
-37%

Faldekoráció

Macskás 3D Falióra

9.307 Ft10.464 Ft
-49%

Faldekoráció

Kreatív 3D Falióra

20.856 Ft 10.637 Ft
-35%
-16%
15.544 Ft 13.058 Ft
-25%

Faldekoráció

3D Dekor Falióra

19.591 Ft19.600 Ft
-25%
17.897 Ft 13.423 Ft

Milyen falióra jó nekem?

Sokszor találkozhatunk azzal a jelenséggel az otthon dekoráció kietlen világában, amikor egy eleinte még funkcionális jelentőséget kapott tárgyból később egy igazán egyedi és pompás dekorációs megoldás születik. Régebben nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a faliórának, hiszen bőven elég volt, hogy mutatja számunkra a pontos időt. Itt meg is állt a dolog. Azonban ez a nézet a modern kor keretein belül már teljesen megváltozott, átalakult, továbbfejlődött.A loft, skandináv, neobarokk és vintage stílusú termékeken túl megjelentek a különböző filmeket, kedvenc szereplőinket népszerűsítő darabok is a webáruházak horizontján. Mi pedig igyekszünk minden újdonságot és érdekességet megosztani veletek, hogy mindig napra kész legyen az otthon dekoráció. Mindenképpen fontos, hogy egy óra legyen pontos:) Ezért minden nálunk kapható falióra kvarc szerkezetes, amely garantáltan hosszú élettartamú és pontos eszközt eredményez. A minőségi alapanyagok pedig gondoskodnak arról hogy sokáig hűséges társként szolgáljon téged a nálunk megvásárolt új órád. Óráinkat otthonod szinte minden szegletében alkalmazhatod, de érdemes nagy gondot fordítani a már meglévő bútorok, dekorációk megjelenésére és annak megfelelő órát kiválasztani. 

Nem csak otthonra

Természetesen nem kell csupán az otthonunk keretein belül nagy gondot fordítanunk a kreatív megjelenésre, hiszen az irodában is remekül mutat egy modern falióra.Kávézókba, éttermekbe és irodákba is kínálunk modern falióra darabokat, páratlan minőségben.Ha szeretnénk, hogy a vállalkozásunk kitűnjön a többi közül, természetesen érdemes nagy gondot fordítanunk az egyedi és kreatív megoldásokra. A nálunk lévő termékek kiválóan alkalmasak arra, hogy feledhetetlenné tegyenek bármilyen helyiséget és gyönyörű megjelenést kölcsönözzenek, melyre a vendégeid biztosan emlékezni fognak. Szeretnéd valami igazán különleges tárggyal gazdagítani az éttermedet, kávézódat, amely egyszerre funkcionális és dekorációs célokat is szolgál egyben?Nézz körbe a kínálatunkban, mert biztosan fogsz találni olyan faliórát, amely tökéletesen illeszkedik a helyiség hangulatához. Ha szórakoztatóipari egységet vezetsz vagy konditermet, szintén érdemes körbenézned, mert rengeteg visszatérő vevőnk mesél pozitívan a nálunk vásárolt faliórájáról. Ha pedig bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítségre kész ügyfélszolgálatunkat, amely készséggel áll rendelkezésedre és segít kiválasztani neked a tökéletes darabot. falióra, modern falióra, óra, digitális falióra, design falióra

Falióra története

Napjainkban az időmérésre már az okostelefonunk a legnépszerűbb alternatíva, ennek ellenére még mindig remekül mutat a szerkezet otthonunk falának dekorációját gazdagítva is. Nem titok, hogy már léteznek olyan komoly megjelenésű, mégis modern faliórák, amelyek lenyűgözően mutatnak a nappaliban vagy a hálószobában is.Az időmérési igény már az ókorban megjelent, így nem meglepő, hogy mindennapjaink szerves részét is képezik az időmérők. Az első mechanikus szerkezetű órák óriási fejlődésen mentek keresztül a történelem során és szinte végigkísérték az emberiség fejlődését. Mechanikus órának azokat a modelleket nevezzük, amelyeket "gépi szerkezet" hajt meg.Nem meglepő tehát, hogy falióra, mint dekorációs elem is igen népszerű még napjainkban is. Óráink mindegyike kvarcóra, amelyek pontosságukról híresek. Egy tipikus kvarcóra maximum 15 másodperccel térhet el a pontos időtől, ezért is vált rendkívül kedveltté és népszerűvé a szerkezet az idők folyamán.Falióráink között megtalálhatjátok a klasszikus és modern stílusú darabokat egyaránt, melyek tökéletesen mutatnak az otthon dekoráció részeként. Készletünk folyamatosan bővül, ezért érdemes heti szinten visszatérni, mert számos új darabbal találkozhattok.

Miért a Decorstar Falióra?

Számos ismert stílussal találkozhattok a kínálatunkban, de elsősorban a modern faliórákat részesítjük előnyben, mindazonáltal a klasszikusabb megjelenés kedvelői is bőven találkozhatnak megfelelő falióra alternatívákkal. Nem szabad elhanyagolnunk ennek a kiváló dekorációs elemnek a jelentőségét az otthonunkban. Régebben nem voltak különösebb lehetőségek ennek a nem mindennapi dekorációs elemnek a megjelenésében, de mára már olyan modern és kreatív megjelenést kaptak ezek a termékek, hogy érdemes elgondolkozni a megvásárlásukon. Néha valóban elég néhány apróságon változtatni, hogy óriási eredményeket érjünk el a lakásdekoráció terén. Minden falióra kiváló minőségű anyagokból készült és páratlan megjelenéssel bír, hogy otthonod szinte bármely helyiségét elvarázsolja. Tégy egy próbát és biztosan nem fog csalódás érni. Természetesen minden terméket ingyenesen szállítunk ki az országban bárhová és 100% garanciát adunk rá.