Összesen 16 találat

Filter Products Showing all 16 results
Keresés ár szerint
Price Range
Elfogyott

Díszítő elemek

Modern Párnahuzat

-28%

Díszítő elemek

Kreatív Párnahuzat

7.106 Ft 5.112 Ft
-30%
4.970 Ft5.696 Ft
-35%

Díszítő elemek

Szuperhősös Párnahuzat

6.095 Ft 3.959 Ft
-20%
-20%

Díszítő elemek

Fánk Alakú Párna

3.104 Ft4.973 Ft
-30%

Díszítő elemek

Pamut Terhespárna

22.548 Ft 15.784 Ft
-29%
3.019 Ft5.696 Ft
-36%

Díszítő elemek

Kreatív Díszpárna

3.247 Ft3.432 Ft
-10%

Díszítő elemek

Pusheen Macska Díszpárna

7.550 Ft 6.798 Ft
-48%

Díszítő elemek

Dekoratív Díszpárna

12.175 Ft 6.337 Ft

A Díszpárna történelme

Már az ókori egyiptomban is használtak díszpárnákat, de a kifinomultan megalkotott párnák Kínában, Perzsiában és Európában is rendkívül kedveltek voltak. Angliában is széleskörűen elterjedt majd ezt követően az ipari forradalom után indult meg ezeknek a termékeknek a sorozatgyártása. Érdekesség, hogy a korai kínai párnák nagyrészben fából, kőből, fémből készült tárgyak voltak, szemben a jelenlegi puha textil alapú díszpárnákkal. A fokozatos fejlődés következtében egyre inkább elterjedté váltak ezek a termékek a piacon, de a megjelenés mellett már komoly gondot fordítottak a kényelemre is.A Díszpárna mára már az egyik leggyakrabban használt lakberendezési kiegészítő, mellyel új hangulatot varázsolhatunk otthonunkban. Egy csapásra új megjelenést és adhatunk a már régi vagy megunt szófánknak vagy éppen kedvenc fotelünknek, amit szeretnék egy kicsit dekorálni. Nem kérdés, hogy már szinte önálló univerzumot képeznek a piacon. Drasztikus hatást érhetünk el otthonunk szinte bármelyik helyiségében ezeknek a remek dekorációs termékeknek a segítségével. Minden stílusú otthonhoz kínálunk remek lehetőségeket, legyen szó a letisztult skandináv stílusról vagy a már régóta kedvelt klasszikusról.

Hova tegyük?

Gyakorlatilag bárhol érdemes használni, ha egy régi bútort szeretnék újra hangulatossá vagy izgalmassá tenni. Az ülőgarnitúrán elhelyezett díszpárna kiváló megjelenés biztosít a nappalidnak. Különös tekintettel kell lennünk a megfelelő stílus kiválasztására, hogy remekül illeszkedjen egyéb bútoraink dekorációink összhatásához. A díszpárna kimeríthetetlen lehetőségeket kínál nekünk az otthon dekoráció terén, amelyeket mindenképpen érdemes kiaknáznunk. A hálószobánknak is egy teljesen új hangulatot tudunk kölcsönözni néhány igényesen kiválogatott díszpárna segítségével. A gyerekszobába szintén bátra elhelyezhetőek kényelmes párnáink, biztosan nem fog csalódás érni és a gyerekeket is boldoggá teszed vele.díszpárna, minőségi díszpárna, párna, párnahuzat

Mai trendek

A díszpárnák trendje folyamatosan változik, ahogy újabbnál újabb lakberendezési stílusvilágok jelennek meg a piacon. Szerencsére már szinte minden stílushoz könnyedén található megfelelő minőségű díszpárna. Ügyfeleink egyik kedvence a simításra színváltoztató párna, amely rendkívül népszerű darab mostanában a lakberendezés köreiben. Érdekes és minőségi darab, amiben biztosan minden vendéged örömmel fog gyönyörködni. Mindemellett természetesen népszerűek a növény alakzatokkal díszített díszpárnák is, amelyek mint a letisztult és modern, mind pedig a klasszikus stílusú otthonokhoz is kiválóan igazodnak. Természetesen sok más mellett helyet kapnak itt is a modern skandináv ( nordic ) típusú párnák is, melyek egyszerűségükkel tűnnek ki a dekorációs termékek közül.Elmaradhatlan klasszikus a kedves cicás díszpárna is, amely szintén egy olyan darab, amit mindenki kedvel és szívesen használ otthon. Ezekből a termékekből is tudunk számos variánst kínálni, ahol biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb darabot. Az otthon díszítés tradíciójához mindenképpen hozzátartoznak ezek a remek minőségű díszpárnák és párna huzatok is, hiszen drasztikus eredményeket érhetünk el a használatukkal. Noha elsőként az ember nem tujdonít túl nagy jelentőséget ezeknek a tárgyaknak, de használatukkor ráébred, hogy tényleg sokat emelhetnek az otthon dekoráció jellegén. Szintén rendkívül népszerű, amikor kedvenc városunkról készült párnával díszítjük otthon a szofát vagy az ülőgarnitúra. Erre is tudunk néhány remek dekorációs ötletet mutatni neked.Rendkívül népszerű darab a kényelmes terhes párna is, amely segítségedre siet a nehéz napokban. Páratlan minőségű termék 100% garanciával, ahogy azt már megszokhattad nálunk:) Válogass bátran palettánkról, mert biztosan nem fogsz csalódni a termékeinkben. Természetesen mi is itt vagyunk neked hogy segítsünk, ha esetlegesen nem tudnád eldönteni, milyen dekorációt érdemes választani az otthonod hangulatához.

A Decostar kínálata

Igyekeztünk felzárkózva a mai trendekhez nem csak megjelenésében, de minőségében is tündöklő díszpárna kínálatot nyújtani neked. Természetesen minden termékünket ingyen kiszállítjuk az országban bárhová. Továbbá nem kell félned tőle, hogy rajtad marad egy élőben már kevésbé szimpatikus díszpárna. 100% garanciánk keretein belül még 30 napig visszaküldheted nekünk, így rizikó mentesen tudsz vásárolni. Ha bármi kérdésre vagy tanácsra lenne szükséged, keresd bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre.A modern és megfizethető dekoráció mindenkinek jár. Célunk, hogy te is könnyedén olyan hangulatot teremts az otthonodban, ahol szívesen tartózkodsz és boldogabbá teszi az egyszerű mindennapok világát is.