Koronavírussal kapcsolatos információk

Lassabb kiszállítás várható

Sajnos minket is utolért a koronavírus okozta válság, ezért beszállítóink csökkentett kapacitással dolgoznak. Nagy gondot fordítunk rá, hogy továbbra is a lehető legbiztonságosabb módon kapjátok kézhez a megrendelt termékeket, de sajnos ennek ára van.

Minden csomagot, minden logisztikai központban folyamatosan fertőtleníteni kell, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen a szolgáltatás.Ez pedig egy időigényes folyamat. Mindemellett pedig lényegesen lassabban dolgozzák fel a logisztikai központok a megrendelt csomagjainkat a munkaerőhiány, vagy éppen a fent említett biztonsági ellenőrzések miatt. 

Kétféle út között tudunk választani a krízishelyzetben:

  1. Drasztikus szállítási díjat számolunk fel a termékeinkre, ahogy sok konkurensünk is teszi, ezáltal gyorsabb szállítást kínálunk nektek. 
  2. Megtartjuk a vonzó árainkat, viszont lényegesen többet kell várni a termékeinkre.

Számunkra ti vagytok és mindig is ti lesztek az elsők. Azért alkottuk meg a Decorstar-t, hogy közelebb hozzuk a nemzetközi piac legjobb termékeit és ingyenes kiszállítást kínáljuk azokra. Értéket közvetítünk és csak és kizárólag minőségi beszállítókkal dolgozunk együtt.

Sokáig gondolkodtunk azon, hogy mit lehet tenni ilyen helyzetben, hogyan tudjuk a legjobban az érdekeiteket képviselni. Meghoztuk a döntést. Nem fogjuk emelni az árainkat és nem fogunk borsos szállítási díjat felszámolni.

Mire számíthatsz a megrendelésnél?

A 20-40 napos szállítási idő helyett némelyik termékre 3 hónapot is várni kell. Mivel különböző gyártókkal dolgozunk együtt, ezért vannak termékek, amelyeket tudunk teljesíteni időben, vannak termékek, amelyeket viszont nem. Az biztos, hogy minden termék megérkezik, de tény, hogy némely termékekre sokkal többet kell várni a megszokottnál.

Mitől függ, hogy egy termék késik vagy sem?

Ez egyrészt függ attól, hogy mennyire gyorsan végzik el a biztonsági ellenőrzést, mikor kerülnek sorra a megrendelt csomagjaitok. Függ attól is, hogy a nemzetközi beszállítóink milyen kapacitással üzemelnek, mennyire befolyásolja az adott gyártót a járványhelyzet. 

Mit teszünk mi?

  • Változtatlanul minden megrendelést még aznap leadunk a gyártóknál és továbbra is képviseljük az érdekeiteket. 
  • Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy gyorsítsuk a folyamatot.
  • Kedvezményt kínálunk fel, ha késne a csomag. A kedvezmény mértéke függ a késés mértékétől.
  • Támogatunk titeket és folyamatosan ellenőrizzük a csomagok állapotát. 

 

Amennyiben sürgősen szükséged lenne az otthon dekorációra, nézz körbe a raktáron lévő termékeink között.

Köszönjük, hogy elolvastad és ha bármi kérdés felmerülne, fordulj hozzánk bizalommal.