Kérdések és válaszok

Hogyan tudok megrendelni?

Kiválasztod a számodra leginkább tetsző terméket, kosárba helyezed, kiválasztod a fizetési és a szállítási módot. Ezt követően mindössze annyi teendőd van, hogy leadod a megrendelést, és mi azonnal tájékoztatunk a részletekről emailen keresztül.

Mennyi idő, mire megérkezik a csomagom?

Csomagodat átlagosan 20-40 nap alatt kiszállítjuk. Az otthon dekorációk szállítási költsége 0 azaz 0FT! Bizonyos termékek esetén eltérő lehet a szállítás időtartama, de ezt a termék oldalon mindenképpen fel fogjuk tüntetni, hogy ne érjen meglepetés:) Bármikor keress minket telefonon vagy emailen, nem hagyunk magadra, felvesszük a kapcsolatot a futárszolgálattal és pontos információkkal látunk el.

Minőség?

Webshopunkban a lehető legjobb ár-érték arányban értékesítünk, miközben gondosan ügyelünk rá, hogy a megfelelő minőséget is garantáljuk számotokra!

Mivel tudok fizetni?

Webshopunkban bankkártyával és átutalással tudod kifizetni a megrendelni kívánt termékeket. Utánvétes fizetés nincs.

Mennyire biztonságos?

Abszolút biztonságos! A bankkártyás fizetés biztonságos (HTTPS) kapcsolaton keresztül zajlik, amely megvédi a személyes adataidat. Így könnyen, gyorsan és biztonságosan tudsz fizetni a kiválasztott termékeidért.

Kapok számlát a megrendelésről?

Természetesen igen! A mennyiben bankkártyával vásárolsz, rögtön a megrendelés kifizetését követően küldjük neked a számlát. Átutalás esetén a pénz beérkezését követően kapod meg a számlát.

Üzlet

Rólunk

Célunk, hogy megreformálva az otthon dekoráció fogalmát egy mindenki számára elérhető platformon biztosítsuk belső dekorációs elemeket, ráadásul rekord áron, ingyen kiszállításssal!

Segíthetünk? Dobj egy üzenetet!

Bármi kérdés felmerülne, kérjük fordulj hozzánk bizalommal!