Kapcsolat

Kérdések és válaszok

Hogyan tudok megrendelni?

Kiválasztod a számodra leginkább tetsző terméket, kosárba helyezed, kiválasztod a fizetési és a szállítási módot. Ezt követően mindössze annyi teendőd van, hogy leadod a megrendelést, és mi azonnal tájékoztatunk a részletekről emailen keresztül.

Mennyi idő, mire megérkezik a csomagom?

Csomagodat átlagosan 20-40 nap alatt kiszállítjuk. Az otthon dekorációk szállítási költsége 0 azaz 0FT! Bizonyos termékek esetén eltérő lehet a szállítás időtartama, de ezt a termék oldalon mindenképpen fel fogjuk tüntetni, hogy ne érjen meglepetés:) Bármikor keress minket telefonon vagy emailen, nem hagyunk magadra, felvesszük a kapcsolatot a futárszolgálattal és pontos információkkal látunk el.

Minőség?

Webshopunkban a lehető legjobb ár-érték arányban értékesítünk, miközben gondosan ügyelünk rá, hogy a megfelelő minőséget is garantáljuk számotokra!

Mivel tudok fizetni?

Webshopunkban bankkártyával és átutalással tudod kifizetni a megrendelni kívánt termékeket. Utánvétes fizetés nincs.

Mennyire biztonságos?

Abszolút biztonságos! A bankkártyás fizetés biztonságos (HTTPS) kapcsolaton keresztül zajlik, amely megvédi a személyes adataidat. Így könnyen, gyorsan és biztonságosan tudsz fizetni a kiválasztott termékeidért.

Kapok számlát a megrendelésről?

Természetesen igen! A mennyiben bankkártyával vásárolsz, rögtön a megrendelés kifizetését követően küldjük neked a számlát. Átutalás esetén a pénz beérkezését követően kapod meg a számlát.

Üzlet