Vászonkép – Milyet válasszak?

A modern vászonképek egyedi dekorációs stílust kölcsönözhetnek az otthonunknak. Rendkívül időtálló anyagból készülnek, akár évtizedekig megtartják töretlen minőségüket. Kiváló alternatíva, ha szeretnénk a nappali vagy a hálószoba dekor összhatását egy kicsit izgalmasabbá tenni. Vászonképeken találkozhatunk kedvenc szuperhőseinkkel, egyedi tájképekkel és abszrakt, művészi darabokkal is. Fajtáját tekintve lehet egyrészes, háromrészes és ötrészes a vászonkép, ezek a standard típusok, de bármilyen méretben hozzájuthatunk. A vászonképek rendkívül népszerűnek számítanak a modern dekorációs megoldások terén. Előnye, hogy a legmodernebb technológiának köszönhetően akár évtizedekig is megőrzi tökéletes minőségét. Amikor belépünk az otthonunkba, egy különleges kép, azonnal megmelengetheti lelküket és kellemessé teheti a hangulatunkat.Egy stílusos, ízlésesen berendezett otthon titka a részletekben rejlik. Minden szobának szüksége van egy fókuszpontra, amely azonnal felhívja magára a figyelmet, és egy pillanat alatt felidéz egy hangulatot. Egy falikép tökéletesen alkalmas erre a szerepre. Legyen szó autókról, tájképekről, kedvencekről vagy vagy kedvenc szuperhősünkről készült vászonképről, biztosan meg fogod nálunk találni a legmegfelelőbb dekorációs megoldást.

Modern formák stílusvilága a faladon

A modern, letisztult stílushoz fontos, hogy a vászonképünk is igazodni tudjon.

vászonkép,faldekoráció, otthon dekor

Szintén egy rendkívül látványos alternatíva a szoba díszítéséhez, mely mind a modern, mind pedig a skandináv stílushoz tökéletesen passzol.

vászonkép,faldekoráció, otthon dekor

Absztrakt vászonkép

Az absztrakt design rendkívül népszerű lett a modern otthonok horizontján. Tökéletesen beleolvad a letisztult formákba és kiválóan igazodik minden modern dekorációhoz.

vászonkép,faldekoráció, otthon dekor

Íme pedig a már jól ismert füst effekt egy igazán lenyűgöző megvilágításban:

vászonkép,faldekoráció, otthon dekor

A különböző geometriai alakzatok is nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban. Kiváló példa erre ez a letisztult, mutatós vászonkép.

vászonkép,faldekoráció, otthon dekor

Ha szeretnénk egy kicsit színesebb megvilágításba helyezni az otthoni dekorációt, arra is vannak kiváló alternatívák. A letisztult stílus gyönyörű, ugyanakkor néha szeretjük a bohókás, színes megvilágítást.

vászonkép,faldekoráció, otthon dekor

Tájképek

A tájképeket már időtlen idők óta kedvelik az emberek. Nem is csoda, hiszen rendkívül megnyugtató érzést nyújt a tenger vagy a természet látványa. Az ezzel kapcsolatos érzések mindig jelen voltak az emberekben. Felsorolunk néhány igazán gyönyörű ötletet, alternatívát ezekre a vászonkép típusokra. Lássuk melyek ezek.

vászonkép,faldekoráció, otthon dekor

A nagy Fa sziluettje egy igazán izgalmas megvilágításban:

Képek kedvenc szuperhőseinkről

Nem csak a gyerekek esetében beszélhetünk féktelen rajongásról a szuperhősök világával kapcsolatban. A felnőttek számára is vonzó lehet kedvenc szuperhősünk látványa a falon.

vászonkép,faldekoráció, otthon dekor

Star Wars rajongóknak

Azoknak, akik fanatikusan kedvelik a Csillagok Háborúját is tudunk kínálni lenyűgöző és gyönyörű dekorációs megoldásokat.

Trónok harca

A népszerű filmsorozat már szinte az egész világon végigsöpört. Nem meglepő, hogy számos rajongója van, aki szeretné az otthoni dekorációjában is viszont látni kedvenc szereplőit. Szerencsére erre is van lehetőség, több szereplő és stílus közül tudnak válogatni ennek a nagyszerű sorozatnak a rajongói.

 

Gamer vászonkép

Vannak, akik sosem nőnek ki a játékokból és ez így is van rendben. Azoknak, akik szerelmesei az online világ nyújtotta játék lehetőségeknek biztosan imádni fogják ezt a vászonképet.

Reméljük sikerült hasznos tanácsokkal, ötletekkel, inspirációkkal ellátni titeket. Amennyiben nem találtátok meg a legmegfelelőbb vászonképet, érdemes követni a kategória oldalunkon, mert heti szinten érkeznek hozzánk újabbnál újabb termékek, ingyenes kiszállítással:)

Vászonképek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük