Gyerekszoba dekoráció – Hogyan, mit és hova?

Eltalálni azt a dekorációt, ami a gyerekeknek és nekünk is tetszik, mindemellett még praktikus is, igazi kihívást jelent. Mi szeretjük, ha biztonságos és időtálló dekorációkat használhatunk, a gyerekek pedig inkább a játékos, színes formákat kedvelik. Mi az arany középút? Hogyan találjuk meg a tökéletes dekorációt? Cikkünkben ötleteket, inspirációkat osztunk meg a gyerekszoba dekorációval kapcsolatosan. Olyan termékeket válogattunk ki, melyek biztonságosak, könnyen felhelyezhetők és a porontyokat is boldoggá teszik. Lássuk, melyek a legtrendibb gyerekszoba dekorációk.

Falmatrica

A falmatrica egy modern formája a faldekorációnak, mely mindamellett, hogy mutatós, gazdaságos is. Szinte pár ezer Forintból meg tudjuk vásárolni és drasztikus hatást tudunk elérni vele. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a gyerekek is értékelni fogják ezt az időtlen klasszikust a szoba falán. Lássunk néhány érdekes és szemet gyönyörködtető példát a gyerekszoba dekorációjához.

3D matrica ( nem csak falra )

Ez a 3D matrica rendkívül közkedvelt a gyerekek körében, de ez nem is meglepő, hiszen kétségtelenül látványos hatást érhetünk el a segítségével. Ráadásul minőségi anyagból készült, így nem kell attól tartanunk, hogy elkopik a padlón vagy rövid időn belül fel tudják szedni a gyerekek. Felrakása is rendkívül egyszerű.

Mickey Egér

Az örök klasszikus Mickey egér minta, valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból és mindemellett egy olyan dekoráció, amellyel szülőként nem lőhetünk mellé, ha szeretnénk meglepni gyerekeinket.

Állatos Falmatrica

A gyerekek rajongása az állatok iránt mindig is jelen volt a történelem során. Szintén egy olyan téma, ha úgy tetszik, amivel nem tudunk hibázni, ha szeretnénk meglepni szeretteinket egy remek dekorációs formával.

Csillagos falmatrica

Szintén egy olyan dekorációs forma, amely szinte soha nem megy ki a divatból. De gondoljunk is csak bele, hogy gyerekként mennyire szerettünk volna világító csillagokat nézve elaludni a szobánkban. Ebben segít ez az éjszaka világító, 3D falmatrica, mellyel vége a sötét gyerekszobának.

Függő dekorációk

A függő dekoráció egy olyan dekorálási lehetőség, amely tényleg nagyon alacsony költséggel lenyűgöző hatást tud mutatni, különösen, ha a gyerekszoba dekorálásán gondolkozunk. A függő díszek biztonságosak és remekül mutatnak még akkor is, ha állandóra vásároljuk őket, nem pedig csak bizonyos alkalmakkor használjuk.

Fagyöngy dekoráció

Egy rendkívül látványos, minőségi anyagból készült dekorációs forma, amely bearanyozza gyermekeink mindennapjait, amit a szobájukban töltenek.

Kuckó

Biztosan ti is emlékeztek még rá a gyerekkorotokból, mennyire meg voltunk bolondulva a különböző kuckókért, ahol kedvenc játékaink társaságában elbújhattunk a világ elől. Ennek a koncepciónak az újragondolása ez a kiváló minőségű függő dekoráció, mellyel a gyerekágyat tehetjük csodálatossá.

Csillagok

A skandináv stílus meghódítja a gyerekszoba dekorációjának művészetét is. Ezekkel a csillag alakú függő dekorációkkal pillanatok alatt meseszéppé lehet varázsolni a helyiséget, ráadásul nem kell borsos összegeket fizetnünk érte. Több színben és típusban is elérhetőek ezek a remek dekorációs csillagok.

Függő dísz fa gyöngyökkel

A már jól ismert függő dísz, melyet a gyerekünk ágya fölé akasztunk évek óta, egy teljesen új modern megvilágításban érkezett el a webáruházunkba.

Ha érdekelnek további inspirációk a gyerekszoba dekoráció világához, akkor érdemes megnézned a teljes kínálatunkat. Biztosan fogsz találni megfelelő darabot a termékpalettánkról.

Gyerekszoba dekor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük