Éjjeli világítás a gyerekszobában – Mi a jó alternatíva?

A gyerekeink számára egy sötét szoba nagyon félelmetes tud lenni. Ha visszagondolunk gyerekkorunkra, könnyen ráébredünk, hogy mi is vágytunk az éjjeli fényre a sötét szobában. Legfeljebb akkoriban még nem volt lehetőségünk rá, hogy ilyen széles termékpalettán tudjunk válogatni a jobbnál jobb éjszakai fények közül. Elsődleges szempont a biztonság, ezért érdemes csak olyan terméket választani, amely megfelel az európai szabályzatoknak. Másodlagos, de legalább ennyire fontos szempont pedig az energiatakarékosság. Elvégre, ha egész éjjel ég a gyerekszobában az éjjeli fény, mindenki törekszik rá, hogy minimum A kategóriájú LED világítást alkalmazzon a feladatra. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttük azokat a kiváló alternatívákat, melyek segítségével könnyedén megtalálhatod a tökéletes éjjeli világítást a gyerekeknek. Lássuk, melyek is ezek a termékek.

Állatos éjjeli világítás

Az állatok iránti határtalan szeretete a gyerekeknek egyáltalán nem meglepő, hiszen mi felnőttként is komoly érzelmeket táplálunk a házi kedvenceink iránt. Mióta világ a világ, a gyerekek szeretik az állatos ruhákat, tárgyakat. Erre találtuk ki a 100-as cukiság faktorú LED éjjelifényt, melyet biztosan imádni fognak.

Asztali LED Lámpa

Ha csak egy kis fényforrásra van szükségünk, amelyet elhelyezünk a gyerekszobában az éjjeli szekrényen, akkor kiváló alternatíva lehet ez a remek, modern LED asztali világítás. Energiatakarékos és mégis erős fényű fényforrás, amelyet bátran alkalmazhatunk a gyerekszoba dekorációjaként is.

LED lámpa Minion

Ha létezik olyan téma, amivel biztosan nem tudunk mellélőni a gyerekeknél, akkor az a Minion. Bármilyen formában és mennyiségben, egyszerűen imádják a gyerekek. Ezzel a cuki kis asztali lámpával biztos lehetsz benne, hogy örömet okozol. Energiatakarékos, LED technológiával készült.

Szuperhős témájú LED világítás

Az is biztos, hogy a szuperhősök világával nem csak gyerekként szimpatizálunk. Képzeljük el a gyerekek mennyire imádják az ilyen jellegű dekorációkat vagy világítást. Jelenleg pedig egy igazán kreatív formáját tudjuk megmutatni a minőségi világítás elhelyezésének. Többféle alakzatban és világítással felszerelve, hogy biztosan megtalálják a kedvenc karakterüket a kínálatunkban.

Unikornisok az éjjeli világításban

Unikornis alakú LED, energiatakarékos világítás, amely egy igazán érdekes és izgalmas koncepcióban valósult meg. Többféle színben kapható.

Pókember

A hallhatatlan pókember, amely minden kisfiú kedvence. Több színben és méretben megtalálható. Szintén energiatakarékos LED technológia, amely nem fog borsos összegeket hozzátenni a villanyszámlához.

Dragon Ball

Szintén egy olyan téma, amivel könnyű megragadni a gyerekek figyelmét.

POKEMON GO 

Pokemon Go éjjeli fények, többféle színben és típusban elérhető.

Hello Kitty Éjjeli fény

A méltán népszerűvé vált Hello Kitty is rendkívül közkedvelt a gyermekeink körében. Szerencsére ezzel a lámpával nekünk sem kell kompromisszumokat kötnünk, hiszen remekül passzol minden gyerekszobai dekorációhoz, ráadásul még energiatakarékos is. Szintén egy szinte pár ezer forintos tétel, mégis óriási hatást tudunk elérni vele.

Amennyiben nem találtad meg, amit keresel vagy a gyerekszobán túl, máshová is szeretnél stílusos és energiatakarékos világítást, érdemes megtekintened a kínálatunkat. Nálunk biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb darabot, kompromisszumok nélkül.

Világítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük