Tárolás Kreatívan

Ma már az otthoni dekorációknál a megjelenés mellett a használhatóság, praktikusság is fontos szerepet kapott. Figyelnünk kell rá, hogy a különböző tárgyak ne okozzanak helyszűkét az adott szobában. Az a célunk, hogy az életterünket tegyük számunkra igényesebbé, kellemesebbé. Ügyelnünk kell rá, hogy a választott dekorációk jól használhatóak legyenek. Cikkünkben bemutatunk néhány igazán különleges dekorációs ötletet, amelyek a dekoráláson túl, megkönnyíthetik mindennapjainkat is.

Ékszertartó

Ékszereink tárolása nem mindig egyszerű feladat. Ügyelnünk kell rá, hogy a dobozban vagy tárolóban ne karcolják meg egymást. Sok tároló, amely jó reménnyel kecsegtetne, kárt tehet a legféltettebb kincseinkben is. Számos kreatív ékszertartóval találkozni a piacon, de mi egy igazán különleges darabot mutatunk be. Ezzel az ékszertartóval könnyedén tárolhatunk szinte bármilyen ékszert anélkül, hogy kárt tennénk bennük. Ráadásul szinte mindig minden kéznél lesz. Nem csak hasznos, de dekoratív eleme is lehet a hálószobának.

Kreatív Sminkdoboz Tükörrel

Szintén egy remek megoldás az ékszereink, de még az óráink tárolásához is. Beépített tükörrel rendelkezik, jó minőségű bőrből készült. Nem karcolódnak benne az ékszerek és kiválóan rendszerezhetőek a különböző darabok. Ráadásul a hordozhatóság is mellette szól, biztosan elfér egy feneketlen női táskában:)

Táska Tárolás

A női táska egy kicsit hasonlít a női cipőhöz. Legalábbis az biztosan közös vonás, hogy soha nem elég belőle. A táskák tárolása viszont problémás lehet, ha elérjük az adott mennyiséget és kellemetlenséget okozhat az otthonunkban. Itt segítségünkre siet egy olyan megoldás, mellyel egycsapásra rendszerezni tudjuk a táskáinkat. Nem nyomódnak össze, könnyen és praktikusan tárolhatóak ezzel a kiváló megoldással. Betehetjük a szekrénybe, de bármelyik ajtóra rá tudjuk akasztani, hogy helyet takarítsunk meg és jól hozzáférhetővé tegyük. Erről a tárolóról pillanatok alatt le tudjuk szedni azt a táskát, amelyik a legjobban passzol hozzánk.

Fiók rendszerező

Ismét egy szinte filléres megoldás, amely mindezek ellenére, drasztikus javulást hozhat az otthonunkban. Segítségével könnyedén rendszerezni tudjuk a fiókok tartalmát. Nagy előnye, hogy minden méretű fiókba passzol, hiszen állítható a szerkezete. Ha összeadjuk azt az időt, amit megspórolhatunk ezzel a kiváló megoldással, biztosan érezni fogjuk, hogy megérte megvásárolnunk. Rend a lelke mindennek és fokozattan fontos, hogy könnyen és gyorsan megtaláljunk mindent, különösen a hálószobában.

Fürdőszobai tárolás újragondolva

Biztosan már ti is ismeritek az érzést, amikor reggel kómásan nyúlsz a fogkefédért a fürdőszobában, aztán három másik dolgot sikerül leverned a földre. Kevesen tudják, hogy ebben a helyiségben is kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a kreatív tárolás terén. Ezekkel az egyszerű ( de annál nagyszerűbb ) műanyag tartókkal minden törékeny tárgyat kiválóan tudsz tárolni, anélkül, hogy félnivalód lenne, hogy levered véletlenül a polcról. Pillanatok alatt nyitható és csukható. Egyszerűen csak felrakod a csempére és végzi a dolgát. Vége a széttört parfüm üvegeknek a fürdőszobában.

Fogkefe tartó

A fogkefe tárolás is egy olyan viszonylag bagatelnek tűnő dolog, amelynek hiányát akkor érezzük igazán, amikor elveszítjük. Viszont az is érthető, hogy sokan nem szeretik csak azért, hogy a fogkeféket előnyösen tudják tárolni, felfúrni a csempét a fürdőszobában. Erre jelent remek megoldást a fog alakú fogkefetartó, amely praktikussága mellett, még dekorál is.

Multifunkcionális tartó

Akiknek a kávézás a szenvedélye, tudják, hogy kifejezetten jó érzés mindig különböző csészéből inni. Sokan még gyűjtik is a kávés bögréket. Az elhelyezésük már inkább okozhat gondokat a konyhában egy bizonyos idő után. Ezzel a függő tárolási módszerrel viszont olyan területen szabadíthatunk fel helyet, ahol praktikusan és könnyen hozzá is férhetünk a kedvenc bögrénkhez. Ráadásul a nyakkendők tárolására is alkalmas.

Cuki fürdőszobai vagy konyha tartó

A filléres, de okos megoldásoknál már csak a könnyen feltelepíthető tárolók nyújtanak nagyobb örömet. A lenti nyuszis tároló, melyet a konyhában és a fürdőszobában egyaránt tudunk hasznosítani, kiváló választás lehet, ha szeretnéd rendszerezni a fürdőszobai dolgaidat. Mindezek mellett még dekorál is! Pillanatok alatt fel tudod rakni a fürdőszobai vagy a konyhai csempére, hűtőre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük