Dekoráld az otthonodat falmatricával!

A modern dekorációs megoldások szerencsére kiváló alternatívákat nyújtanak akkor is, ha épp helyszűkével küszködünk. A falmatrica egy olyan opció, mellyel már akár néhány ezer forintból drasztikus hatást érhetünk el. Jelenlegi cikkünkben bemutatjuk nektek, hogy milyen elképesztő dekor lehetőség rejlik benne, ha ezt a dekorációs formát használjuk. Nagy előnye, hogy szakember segítsége nélkül, könnyedén fel tudjuk ragasztani a falra, tehát nem szükséges borsos összegeket költenünk a felszerelésre sem. A matricákon legtöbbször szebbnél szebb virágokkal,fákkal, absztrakt formákkal találkozhatunk, de sokszor filmhősök, állat formák, feliratok és egyéb skiccelt témák is felkerülnek a falakra. A falmatricák átveszik általában a fal textúráját is, így pont olyan mintha falra lenne festve. Nem véletlenül szokták “fal tetoválásnak” is nevezni egyben. Lássuk hát, milyen lehetőségeink vannak a falmatricák elhelyezésére, illetve hol és milyen formában érdemes használni.

Falmatrica a gyerekszobában

A hallhatatlan pókember:) A falmatrica segítségével a gyerekszobát is egycsapásra olyanná varázsolhatjuk, amilyenről gyermekként mi is csak álmodtunk. Rendkívül kreatív és könnyen feltelepíthető megoldás, amely időtálló is egyben. A kívánt hatás pedig biztosan nem fog elmaradni.

Delfines, állatos falmatricák

Nem mondunk újat vele, ha kijelentjük, hogy a gyerekek egyszerűen imádják az állatokat. Természetesen szívesen viszont is látják őket a szobájuk dekorációs elemeként, szinte bármilyen formában. Ha szeretnénk egy kicsit feldobni a gyerekszoba hangulatát az állatos matricák is kiváló alternatívák lehetnek.

Autós falmatricák

Az örök klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Autók és autópályák a faldekoráción. A gyerekek imádni fogják.

Macis, figurás falmatricák

Szintén egy rendkívül kedvelt dekoráció a gyerekek körében.

Falmatrica a nappaliban

Lássuk, milyen megoldásokat tudunk ajánlani a nappali dekorációjához. Ennek a helyiségnek a fontossága megkérdőjelezhetetlen, hiszen időnk nagy részét itt töltjük. Felsorolunk néhány helykímélő és dekoratív megoldást, amellyel komoly hatást tudsz elérni a helyiség dekorációjában.

A Fa alakú falmatrica megnyugtató és harmonikus érzést juttat a nappalidba. Kiváló választás lehet a letisztult és modern stílus kiegészítéseként, de remekül passzol a klasszikus dekorációs formákhoz is.

Tükör hatású falmatrica

A tükör hatású falmatrica egy igazi újdonság a piacon. Ezzel a dekorációval egy igazán modern és stílusos belső designt tudunk kialakítani a nappalinkban. Ráadásul lényegesen olcsóbb, mintha az egészet “valódi” tükörrel próbálnánk megoldani.

Íme pedig egy újabb érdekes koncepció:

Falmatrica a hálószobában

A hálószoba tipikusan egy olyan helyisége az otthonunknak, ahol sokan helyszűkével küzdünk. Betesszük a franciaágyat, néhány éjjeli szekrényt és az átlagos hálószoba már így is túlzsúfolttá válik. Ha már nem fér be semmilyen bútor, tárgy, dekoráció a falmatrica a segítségünkre siet. Itt is számtalan variációkkal találkozhatunk, melyek tökéletessé teszik a belső megjelenését, ennek a helyiségnek.

A fát ábrázoló falmatrica itt is egy remek alternatíva lehet, közvetlenül az ágy mögött elhelyezve:

Ebédlő

Sokan úgy gondolják egy átlagos étkező helyiséget nem lehet kellőképpen dekorálni. A falmatrica segítségével erre ismét rácáfolhatunk. Kiválóan mutat a tükörhatású falmatrica az ebédlőhelyiségünk dekorációjaként is:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük